Symi
Matkusta suoraan Bodrum lautta
Bodrum
Katso hinnat

Miten päästä Symi Bodrum lautalla ?

Etsitkö täydellistä Symi Bodrum lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Symi Bodrum on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Symi Bodrum voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Symi Bodrum -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Dreams, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Symi Bodrum -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Dreams laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Symi Bodrum sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Symi Bodrum lauttatietoa

Lähtösatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Bodrum
Turkki
Etäisyys
60 km
Lauttayhtiöt
Sea Dreams
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Symi ja Bodrum välillä?

Jos haluat matkustaa Symi ja Bodrum välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Dreams, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Dreams Symi Bodrum
Sea Dreams
Sea Dreams harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Symi ja Bodrum satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Symi-Bodrum -hintoja ja varata Sea Dreamsin lipun Symi ja Bodrum välillä. Lisätietoja Sea Dreamsistä

Mistä lähtevät lautat Symi? Mihin laivat saapuvat Bodrum?

Lähtösatama Symi

Sea Dreams lautat lähtevät Bodrum seuraavista Symi satamista:

Symi (Simi)
Kartta

Saapumissatama Bodrum

Sea Dreams alukset saapuvat Bodrum seuraavista satamista:

Bodrum
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika