Symi
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Symi Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Symi Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Symi Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Symi Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Symi Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Symi Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Symi Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Symi Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
122 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Symi Leipsoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Symi Leipsoi, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 205 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Symi - Leipsoi, on 107 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Symi - Leipsoi on 5 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia saapua Leipsoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Leipsoi 3 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Symi satamasta klo 02:00. Viimeinen laiva Leipsoi lähtee Symi satamasta klo 19:45.

Keskimääräinen hinta Symi - Leipsoi-lauttaristeilylle.
107 €
Lauttojen hintaluokka Symi Leipsoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 205 €
Keskimääräinen ylitysaika Symi - Leipsoi
5 tuntia 25 min
Ensimmäisen Leipsoi menevän lautan lähtöaika
02:00
Viimeisen lautan lähtöaika Leipsoi
19:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
00:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
12:40

Miksi ottaa lautta Symi Leipsoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Symi Leipsoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Leipsoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Symi Leipsoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Symi ja Leipsoi välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Leipsoi täynnä energiaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Leipsoi tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Symi-Leipsoi-reitillä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Symi Leipsoi perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Symi, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Symi ja Leipsoi välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Symi ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Symi ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Symi Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Symi-Leipsoi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Symi-Leipsoi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Symi ja Leipsoi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Symi Leipsoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
6 tuntia
2 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Symi Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Symi-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Symi ja Leipsoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Symi Leipsoi 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
3 tuntia 30 min
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Symi? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Symi

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Symi satamista:

Symi (Simi)
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Symi Leipsoi, Symi ja Leipsoi välisen 122 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Symi ja Leipsoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Symi ja Leipsoi välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Symi-Leipsoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Symi ja Leipsoi välisen matkan aikana matkustat 122 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Symi Leipsoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 22 € - 205 €. Havaitsemamme keskihinta oli 107 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Symi klo 02:00 kohti Leipsoi.

Viimeinen lautta Leipsoi lähtee Symi yleensä klo 19:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika