Symi
Matkusta suoraan Panormitis lautta
Panormitis
Katso hinnat

Miten päästä Symi Panormitis lautalla ?

Etsitkö täydellistä Symi Panormitis lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Symi Panormitis on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Symi Panormitis voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Symi Panormitis -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Symi Panormitis -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Symi Panormitis sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Symi Panormitis lauttatietoa

Lähtösatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Panormitis
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
7 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Symi ja Panormitis välillä?

Jos haluat matkustaa Symi ja Panormitis välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Symi Panormitis
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Symi-Panormitis -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Symi ja Panormitis välillä. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Symi? Mihin laivat saapuvat Panormitis?

Lähtösatama Symi

Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Panormitis seuraavista Symi satamista:

Symi (Simi)
Kartta

Saapumissatama Panormitis

Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Panormitis seuraavista satamista:

Panormitis (Simi)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika