Syros
Matkusta suoraan Donousa lautta
Donousa
Katso hinnat

Miten päästä Syros Donousa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Donousa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Donousa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Donousa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Donousa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Donousa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Donousa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Donousa lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
77 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Syros Donousa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Syros Donousa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Donousa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Syros Donousa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Donousa tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Syros-Donousa-reitillä Blue Star Ferries tai Sea Jets lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Syros voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Blue Star Ferries tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Donousa täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Syros satamasta Donousa, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Donousa välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Donousa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Syros Donousa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Syros-Donousa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Donousa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Syros ja Donousa välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Syros Donousa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Donousa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Syros ja Donousa välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Donousa?

Lähtösatama Syros

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Donousa seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Donousa

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Donousa seuraavista satamista:

Port of Donousa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Syros-Donousa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Syros ja Donousa välisen matkan aikana matkustat 77 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika