Suositeltu reitti
Syros
Matkusta suoraan Folegandros lautta
Folegandros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Syros
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat
Syros
Matkusta lautta Sikinos
Sikinos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat

Miten päästä Syros Folegandros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Folegandros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Folegandros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Folegandros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Folegandros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines tai LANE Sea Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Folegandros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Folegandros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Folegandros lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
108 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Syros Folegandros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Syros Folegandros, lippujen hinnat vaihtelevat 13 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 13 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Syros - Folegandros, on 13 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Syros - Folegandros on 6 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Folegandros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Folegandros 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Syros satamasta klo 13:30.

Keskimääräinen hinta Syros - Folegandros-lauttaristeilylle.
13 €
Lauttojen hintaluokka Syros Folegandros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
13 € - 13 €
Keskimääräinen ylitysaika Syros - Folegandros
6 tuntia 30 min
Ensimmäisen Folegandros menevän lautan lähtöaika
13:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Folegandros
20:00

Miksi ottaa lautta Syros Folegandros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Syros Folegandros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Folegandros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Syros Folegandros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Folegandros tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Syros-Folegandros-risteilyllä Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Syros-Folegandros-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Syros Folegandros lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Folegandros saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Syros Folegandros täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Folegandros poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Folegandros välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Folegandros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Syros Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Syros-Folegandros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Syros ja Folegandros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Syros Folegandros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
6 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Sea Jets Syros Folegandros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Folegandros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Syros ja Folegandros välillä. Sea Jets liikennöi Syros Folegandros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
5 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Folegandros?

Lähtösatama Syros

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Folegandros seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Folegandros

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Folegandros seuraavista satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Syros Folegandros, Syros ja Folegandros välisen 108 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Syros ja Folegandros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Syros ja Folegandros välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Syros-Folegandros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries.

Syros ja Folegandros välisen matkan aikana matkustat 108 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Syros Folegandros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 13 € - 13 €. Havaitsemamme keskihinta oli 13 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Syros klo 13:30 kohti Folegandros.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika