Syros
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Syros Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
81 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Syros Koufonissia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Syros Koufonissia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Koufonissia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Syros Koufonissia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Syros ja Koufonissia välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Syros voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Blue Star Ferries tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Koufonissia täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Koufonissia tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Sea Jets tai Blue Star Ferries Syros Koufonissia -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Syros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Syros-Koufonissia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Koufonissia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Syros ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Syros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Koufonissia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Syros ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Syros

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Syros-Koufonissia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Syros ja Koufonissia välisen matkan aikana matkustat 81 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika