Syros
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Syros Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
71 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Syros Kythnos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Syros Kythnos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 43 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Syros - Kythnos, on 17 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Syros - Kythnos on 2 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 25 min saapua Kythnos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythnos 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Syros satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Kythnos lähtee Syros satamasta klo 10:15.

Keskimääräinen hinta Syros - Kythnos-lauttaristeilylle.
17 €
Lauttojen hintaluokka Syros Kythnos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 43 €
Keskimääräinen ylitysaika Syros - Kythnos
2 tuntia 15 min
Ensimmäisen Kythnos menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Kythnos
10:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
09:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
12:40

Miksi ottaa lautta Syros Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Syros Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Syros Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Syros ja Kythnos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Syros, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Syros ja Kythnos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Hellenic Seaways tai Sea Jets henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Syros, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Syros Kythnos täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Kythnos saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Syros Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Syros-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Syros ja Kythnos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Syros Kythnos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Syros Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Syros ja Kythnos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Syros

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Kythnos seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Syros Kythnos, Syros ja Kythnos välisen 71 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Syros ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Syros ja Kythnos välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Syros-Kythnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Syros ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 71 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Syros Kythnos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 43 €. Havaitsemamme keskihinta oli 17 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Syros klo 07:00 kohti Kythnos.

Viimeinen lautta Kythnos lähtee Syros yleensä klo 10:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika