Suositeltu reitti
Syros
Matkusta suoraan Lemnos lautta
Lemnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Syros
Matkusta lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Lemnos
Lemnos
Katso hinnat
Syros
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Matkusta lautta Lemnos
Lemnos
Katso hinnat

Miten päästä Syros Lemnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Lemnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Lemnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Lemnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Lemnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Lemnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Lemnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Lemnos lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lemnos
Kreikka
Etäisyys
260 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
15 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Syros Lemnos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Syros Lemnos, lippujen hinnat vaihtelevat 68 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 245 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Syros - Lemnos, on 147 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Syros - Lemnos on 17 tuntia 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 18 tuntia 15 min saapua Lemnos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lemnos 17 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Syros satamasta klo 18:50. Viimeinen laiva Lemnos lähtee Syros satamasta klo 20:10.

Keskimääräinen hinta Syros - Lemnos-lauttaristeilylle.
147 €
Lauttojen hintaluokka Syros Lemnos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
68 € - 245 €
Keskimääräinen ylitysaika Syros - Lemnos
17 tuntia 40 min
Ensimmäisen Lemnos menevän lautan lähtöaika
18:50
Viimeisen lautan lähtöaika Lemnos
20:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lemnos
11:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lemnos
14:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Lemnos välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Lemnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Syros Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Syros-Lemnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Syros ja Lemnos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Syros Lemnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 15 tuntia 40 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
15 tuntia 40 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Lemnos?

Lähtösatama Syros

Hellenic Seaways lautat lähtevät Lemnos seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Lemnos

Hellenic Seaways alukset saapuvat Lemnos seuraavista satamista:

Limnos (Myrina)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Syros Lemnos, Syros ja Lemnos välisen 260 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 15 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Syros ja Lemnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Syros ja Lemnos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Syros-Lemnos liikennöi 1 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Sea Lines.

Jos haluat matkustaa laivalla Syros Lemnos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 68 € - 245 €. Havaitsemamme keskihinta oli 147 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Syros klo 18:50 kohti Lemnos.

Viimeinen lautta Lemnos lähtee Syros yleensä klo 20:10.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika