Syros
Matkusta suoraan Schoinoussa lautta
Schoinoussa
Katso hinnat

Miten päästä Syros Schoinoussa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Schoinoussa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Schoinoussa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Schoinoussa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Schoinoussa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Schoinoussa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Schoinoussa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Schoinoussa lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
85 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Syros Schoinoussa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Syros Schoinoussa, lippujen hinnat vaihtelevat 27 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 140 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Syros - Schoinoussa, on 84 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Syros - Schoinoussa on 3 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 45 min saapua Schoinoussa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Schoinoussa 3 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Syros satamasta klo 21:25.

Keskimääräinen hinta Syros - Schoinoussa-lauttaristeilylle.
84 €
Lauttojen hintaluokka Syros Schoinoussa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
27 € - 140 €
Keskimääräinen ylitysaika Syros - Schoinoussa
3 tuntia 45 min
Ensimmäisen Schoinoussa menevän lautan lähtöaika
21:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
01:10

Miksi ottaa lautta Syros Schoinoussa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Syros Schoinoussa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Schoinoussa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Syros Schoinoussa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Syros Schoinoussa lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Schoinoussa saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Blue Star Ferries tai Sea Jets henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Schoinoussa saapumiseen asti.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Syros satamasta Schoinoussa, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Syros Schoinoussa laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Blue Star Ferries tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Schoinoussa varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Schoinoussa välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Schoinoussa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Syros Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Syros-Schoinoussa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Schoinoussa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Syros ja Schoinoussa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Syros Schoinoussa 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
3 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Sea Jets Syros Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Syros-Schoinoussa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Syros ja Schoinoussa välillä. Sea Jets liikennöi Syros Schoinoussa 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 55 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
4 tuntia 55 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Schoinoussa?

Lähtösatama Syros

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Schoinoussa seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Schoinoussa

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Schoinoussa seuraavista satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Syros Schoinoussa, Syros ja Schoinoussa välisen 85 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Syros ja Schoinoussa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Syros ja Schoinoussa välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Syros-Schoinoussa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Syros ja Schoinoussa välisen matkan aikana matkustat 85 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Syros Schoinoussa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 27 € - 140 €. Havaitsemamme keskihinta oli 84 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Syros klo 21:25 kohti Schoinoussa.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika