Tanger
Matkusta suoraan Algeciras lautta
Algeciras
Katso hinnat

Miten päästä Tanger Algeciras lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tanger Algeciras lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tanger Algeciras on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tanger Algeciras voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tanger Algeciras -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping tai AML, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tanger Algeciras -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tanger Algeciras sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tanger Algeciras lauttatietoa

Lähtösatama
Tanger
Marokko
Saapumissatama
Algeciras
Espanja
Andalusia
Etäisyys
51 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Ylitysten tiheys
35 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tanger Algeciras: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tanger Algeciras, lippujen hinnat vaihtelevat 28 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 264 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tanger - Algeciras, on 132 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tanger - Algeciras on 1 tuntia 33 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 31 min saapua Algeciras, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Algeciras 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tanger satamasta klo 02:00. Viimeinen laiva Algeciras lähtee Tanger satamasta klo 21:30.

Keskimääräinen hinta Tanger - Algeciras-lauttaristeilylle.
132 €
Lauttojen hintaluokka Tanger Algeciras (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
28 € - 264 €
Keskimääräinen ylitysaika Tanger - Algeciras
1 tuntia 33 min
Ensimmäisen Algeciras menevän lautan lähtöaika
02:00
Viimeisen lautan lähtöaika Algeciras
21:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Algeciras
00:01
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Algeciras
16:30

Miksi ottaa lautta Tanger Algeciras?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tanger Algeciras kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Algeciras. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tanger Algeciras on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Tanger ja Algeciras välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Tanger ja Algeciras välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Algeciras poistuaksesi laivalta.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Tanger Algeciras. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Tanger-Algeciras-risteilyllä FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML tai Naviera Armas lautalla sinulla on Tanger-Algeciras-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tanger ja Algeciras välillä?

Jos haluat matkustaa Tanger ja Algeciras välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Tanger Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Tanger ja Algeciras välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
AML Tanger Algeciras
AML
AML harjoittaa lauttaliikennettä Espanja ja Marokko, mukaan lukien lauttaliikenne Tanger ja Algeciras satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata AMLin lipun Tanger ja Algeciras välillä. AML liikennöi Tanger Algeciras 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja AMListä
1 tuntia 30 min
7 ylitystä päivässä
Inter Shipping Tanger Algeciras
Inter Shipping
Inter Shipping harjoittaa lauttaliikennettä Espanja ja Marokko, mukaan lukien lauttaliikenne Tanger ja Algeciras satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata Inter Shippingin lipun Tanger ja Algeciras välillä. Inter Shipping liikennöi Tanger Algeciras 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Inter Shippingistä
1 tuntia 30 min
5 ylitystä päivässä
Baleària Tanger Algeciras
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata Baleàriain lipun Tanger ja Algeciras välillä. Baleària liikennöi Tanger Algeciras 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Baleàriaistä
30 min
5 ylitystä päivässä
Acciona Trasmediterránea Tanger Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Tanger ja Algeciras välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Tanger Algeciras 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
1 tuntia 30 min
10 ylitystä päivässä
FRS Iberia Tanger Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Algeciras -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Tanger ja Algeciras välillä. FRS Iberia liikennöi Tanger Algeciras 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja FRS Iberiaistä
1 tuntia 30 min
8 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Tanger? Mihin laivat saapuvat Algeciras?

Lähtösatama Tanger

Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia lautat lähtevät Algeciras seuraavista Tanger satamista:

Tangier Med
Kartta

Saapumissatama Algeciras

FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML tai Naviera Armas alukset saapuvat Algeciras seuraavista satamista:

Algeciras
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tanger Algeciras, Tanger ja Algeciras välisen 51 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tanger ja Algeciras välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ja FRS Iberia). Tällä hetkellä Tanger ja Algeciras välillä on 35 ylitystä päivässä.

Reitillä Tanger-Algeciras liikennöi 6 lauttayhtiötä: Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ja FRS Iberia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tanger Algeciras -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tanger ja Algeciras välisen matkan aikana matkustat 51 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tanger Algeciras, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 28 € - 264 €. Havaitsemamme keskihinta oli 132 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tanger klo 02:00 kohti Algeciras.

Viimeinen lautta Algeciras lähtee Tanger yleensä klo 21:30.

Millainen on Tanger ja Algeciras välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Tanger ja Algeciras välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping tai AML laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Tanger ja laivasta poistumisesta Algeciras. Löydät myös käytännön tietoa Tanger ja Algeciras.

Lähtö Tanger lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Tanger Algeciras -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Tanger satamaan / Sinun tulee saapua Tanger lauttaterminaaliin Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Tanger ja Algeciras väliselle reitille. / Etsi Tanger lauttaterminaalissa Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Algeciras menevään lauttaan nouseminen / Tanger lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Tanger ja Algeciras välisellä reitillä olevalla aluksella.

Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea tai FRS Iberia laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Algeciras on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Algeciras tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Algeciras satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Algeciras ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Algeciras satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Algeciras tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Algeciras. Vihdoinkin lomasi Algeciras on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika