Suositeltu reitti
Tanger
Matkusta suoraan Motril lautta
Motril
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tanger
Matkusta lautta Malaga
Malaga
Matkusta bussi, kimppakyytiä Motril
Motril
Katso hinnat

Miten päästä Tanger Motril lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tanger Motril lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tanger Motril on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tanger Motril voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tanger Motril -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tanger Motril -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Baleària tai FRS Iberia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tanger Motril sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tanger Motril lauttatietoa

Lähtösatama
Tanger
Marokko
Saapumissatama
Motril
Espanja
Andalusia
Etäisyys
232 km
Lauttayhtiöt
Baleària, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tanger Motril: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tanger Motril, lippujen hinnat vaihtelevat 41 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 310 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tanger - Motril, on 115 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tanger - Motril on 6 tuntia 4 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia saapua Motril, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Motril 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Tanger satamasta klo 00:30.

Keskimääräinen hinta Tanger - Motril-lauttaristeilylle.
115 €
Lauttojen hintaluokka Tanger Motril (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
41 € - 310 €
Keskimääräinen ylitysaika Tanger - Motril
6 tuntia 4 min
Ensimmäisen Motril menevän lautan lähtöaika
00:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Motril
07:30

Miksi ottaa lautta Tanger Motril?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tanger Motril kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Motril. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tanger Motril on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Tanger Motril -lauttamatka on juuri päinvastainen. Baleària tai FRS Iberia liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Motril stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Baleària tai FRS Iberia lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Tanger ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Motril. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Tanger-Motril risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Tanger voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Baleària tai FRS Iberia -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Motril täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tanger ja Motril välillä?

Jos haluat matkustaa Tanger ja Motril välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Baleària tai FRS Iberia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Baleària Tanger Motril
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Motril -hintoja ja varata Baleàriain lipun Tanger ja Motril välillä. Lisätietoja Baleàriaistä
FRS Iberia Tanger Motril
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Motril -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Tanger ja Motril välillä. FRS Iberia liikennöi Tanger Motril 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia. Lisätietoja FRS Iberiaistä
9 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Tanger? Mihin laivat saapuvat Motril?

Lähtösatama Tanger

Baleària tai FRS Iberia lautat lähtevät Motril seuraavista Tanger satamista:

Tangier Med
Kartta

Saapumissatama Motril

FRS Iberia tai Baleària alukset saapuvat Motril seuraavista satamista:

Motril
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Tanger Motril.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tanger Motril, Tanger ja Motril välisen 232 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 9 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tanger ja Motril välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Baleària ja FRS Iberia). Tällä hetkellä Tanger ja Motril välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Tanger-Motril liikennöi 2 lauttayhtiötä: Baleària ja FRS Iberia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, FRS Iberia.

Tanger ja Motril välisen matkan aikana matkustat 232 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tanger Motril, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 41 € - 310 €. Havaitsemamme keskihinta oli 115 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tanger klo 00:30 kohti Motril.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika