Suositeltu reitti
Tanger
Matkusta suoraan Sete lautta
Sete
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tanger
Matkusta lennot Montpellier
Montpellier
Matkusta juna, kimppakyytiä Sete
Sete
Katso hinnat
Tanger
Matkusta lennot Pariisi
Pariisi
Matkusta juna, kimppakyytiä Sete
Sete
Katso hinnat

Miten päästä Tanger Sete lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tanger Sete lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tanger Sete on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tanger Sete voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tanger Sete -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària tai Grandi Navi Veloci, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tanger Sete -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Grandi Navi Veloci tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tanger Sete sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tanger Sete lauttatietoa

Lähtösatama
Tanger
Marokko
Saapumissatama
Sete
Ranska
Languedoc-Roussillon
Etäisyys
1174 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Grandi Navi Veloci
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tanger Sete: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tanger Sete, lippujen hinnat vaihtelevat 89 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 900 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tanger - Sete, on 305 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tanger - Sete on 19 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 22 tuntia 15 min saapua Sete, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sete 16 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tanger satamasta klo 14:00. Viimeinen laiva Sete lähtee Tanger satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Tanger - Sete-lauttaristeilylle.
305 €
Lauttojen hintaluokka Tanger Sete (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
89 € - 900 €
Keskimääräinen ylitysaika Tanger - Sete
19 tuntia
Ensimmäisen Sete menevän lautan lähtöaika
14:00
Viimeisen lautan lähtöaika Sete
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sete
12:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sete
13:45

Miksi ottaa lautta Tanger Sete?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tanger Sete kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sete. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tanger Sete on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Tanger Sete -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Grandi Navi Veloci tai Baleària liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Sete täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Grandi Navi Veloci tai Baleària henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Tanger, siihen asti, kun se lähtee Sete. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Tanger Sete. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Tanger-Sete-risteilyllä Baleària tai Grandi Navi Veloci lautalla sinulla on Tanger-Sete-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tanger ja Sete välillä?

Jos haluat matkustaa Tanger ja Sete välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Grandi Navi Veloci tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Grandi Navi Veloci Tanger Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Sete -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Tanger ja Sete välillä. Grandi Navi Veloci liikennöi Tanger Sete 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 tuntia 20 min. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
40 tuntia 20 min
2 ylitystä viikossa
Baleària Tanger Sete
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Sete -hintoja ja varata Baleàriain lipun Tanger ja Sete välillä. Lisätietoja Baleàriaistä

Mistä lähtevät lautat Tanger? Mihin laivat saapuvat Sete?

Lähtösatama Tanger

Grandi Navi Veloci tai Baleària lautat lähtevät Sete seuraavista Tanger satamista:

Tangier Med
Kartta

Saapumissatama Sete

Baleària tai Grandi Navi Veloci alukset saapuvat Sete seuraavista satamista:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tanger Sete, Tanger ja Sete välisen 1174 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tanger ja Sete välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Grandi Navi Veloci ja Baleària). Tällä hetkellä Tanger ja Sete välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Tanger-Sete liikennöi 2 lauttayhtiötä: Grandi Navi Veloci ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Grandi Navi Veloci.

Tanger ja Sete välisen matkan aikana matkustat 1174 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tanger Sete, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 89 € - 900 €. Havaitsemamme keskihinta oli 305 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tanger klo 14:00 kohti Sete.

Viimeinen lautta Sete lähtee Tanger yleensä klo 20:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika