Tanger
Matkusta suoraan Tarifa lautta
Tarifa
Katso hinnat

Miten päästä Tanger Tarifa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tanger Tarifa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tanger Tarifa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tanger Tarifa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tanger Tarifa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten FRS Iberia tai Inter Shipping, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tanger Tarifa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla FRS Iberia tai Inter Shipping laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tanger Tarifa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tanger Tarifa lauttatietoa

Lähtösatama
Tanger
Marokko
Saapumissatama
Tarifa
Espanja
Andalusia
Etäisyys
32 km
Lauttayhtiöt
FRS Iberia, Inter Shipping
Ylitysten tiheys
16 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tanger Tarifa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tanger Tarifa, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 280 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tanger - Tarifa, on 148 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tanger - Tarifa on 1 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Tarifa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tarifa 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Tanger satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Tarifa lähtee Tanger satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Tanger - Tarifa-lauttaristeilylle.
148 €
Lauttojen hintaluokka Tanger Tarifa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 280 €
Keskimääräinen ylitysaika Tanger - Tarifa
1 tuntia
Ensimmäisen Tarifa menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Tarifa
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tarifa
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tarifa
16:00

Miksi ottaa lautta Tanger Tarifa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tanger Tarifa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tarifa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tanger Tarifa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Tanger Tarifa on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Tanger-Tarifa-risteilyllä Inter Shipping tai FRS Iberia lautalla sinulla on Tanger-Tarifa-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Tanger ja Tarifa välisen matkan aikana voit käydä FRS Iberia tai Inter Shipping -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Tarifa täynnä energiaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Tanger Tarifa lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on FRS Iberia tai Inter Shipping liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Tarifa varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tanger ja Tarifa välillä?

Jos haluat matkustaa Tanger ja Tarifa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten FRS Iberia tai Inter Shipping, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

FRS Iberia Tanger Tarifa
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Tarifa -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Tanger ja Tarifa välillä. FRS Iberia liikennöi Tanger Tarifa 11 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja FRS Iberiaistä
55 min
11 ylitystä päivässä
Inter Shipping Tanger Tarifa
Inter Shipping
Inter Shipping harjoittaa lauttaliikennettä Espanja ja Marokko, mukaan lukien lauttaliikenne Tanger ja Tarifa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Tanger-Tarifa -hintoja ja varata Inter Shippingin lipun Tanger ja Tarifa välillä. Inter Shipping liikennöi Tanger Tarifa 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Inter Shippingistä
1 tuntia
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Tanger? Mihin laivat saapuvat Tarifa?

Lähtösatama Tanger

FRS Iberia tai Inter Shipping lautat lähtevät Tarifa seuraavista Tanger satamista:

Tangier
Kartta

Saapumissatama Tarifa

Inter Shipping tai FRS Iberia alukset saapuvat Tarifa seuraavista satamista:

Tarifa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tanger Tarifa, Tanger ja Tarifa välisen 32 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tanger ja Tarifa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (FRS Iberia ja Inter Shipping). Tällä hetkellä Tanger ja Tarifa välillä on 16 ylitystä päivässä.

Reitillä Tanger-Tarifa liikennöi 2 lauttayhtiötä: FRS Iberia ja Inter Shipping.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat FRS Iberia, Inter Shipping.

Tanger ja Tarifa välisen matkan aikana matkustat 32 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tanger Tarifa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 280 €. Havaitsemamme keskihinta oli 148 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tanger klo 06:00 kohti Tarifa.

Viimeinen lautta Tarifa lähtee Tanger yleensä klo 15:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika