Matkustaminen lautalla Tarifa Marokko

Matkustaminen lautalla Tarifa Marokko on erinomainen valinta! Tarifa Marokko -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (FRS Iberia tai Inter Shipping), jotka palvelevat Tanger ja Tarifa satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Tarifa Marokko -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee FRS Iberia ja Inter Shipping tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 18 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Tarifa-Marokko-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Tarifa Marokko luvuilla

Maat
Espanja
Marokko
Ylitysten määrä
18 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Tarifa Marokko lauttareitit

Etsitkö lauttaa Tarifa - Marokko? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Tarifa ja Marokko välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Inter Shipping tai FRS Iberia lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Tarifa tai Tanger käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Tarifa Marokko -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten FRS Iberia tai Inter Shipping. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Tarifa ja Marokko välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Tarifa Marokko - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Tarifa paikkaan Marokko

Marokko: Lauttamatka ja maan löytäminen

Espanjan Algecirasin satama on yksi tärkeimmistä Marokkoon liikennöivien lauttojen lähtöpaikoista, ja sieltä on yhteydet Tangerin ja Ceutan satamiin. Sinne pääsee helposti Malagan kaupungista, jossa on kansainvälinen lentokenttä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa lautan Tarifan satamasta, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Algecirasista. Tämä kaupunki on kuuluisa valkoisista hiekkarannoistaan ja leijalautailupaikoistaan.

Ranskan Sèten satamasta on myös säännölliset yhteydet Marokkoon, kuten Tangeriin ja Nadoriin. Satama sijaitsee Etelä-Ranskassa, noin 30 km päässä Montpellieristä, ja sinne pääsee helposti autolla tai junalla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None