Termoli
Matkusta suoraan San Domino lautta
San Domino
Katso hinnat

Miten päästä Termoli San Domino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Termoli San Domino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Termoli San Domino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Termoli San Domino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Termoli San Domino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Termoli San Domino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Termoli San Domino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Termoli San Domino lauttatietoa

Lähtösatama
Termoli
Italia
Molise
Saapumissatama
San Domino
Italia
Apulia
Etäisyys
42 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Termoli San Domino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Termoli San Domino, lippujen hinnat vaihtelevat 28 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 34 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Termoli - San Domino, on 31 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Termoli - San Domino on 1 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua San Domino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat San Domino 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Termoli satamasta klo 08:40. Viimeinen laiva San Domino lähtee Termoli satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Termoli - San Domino-lauttaristeilylle.
31 €
Lauttojen hintaluokka Termoli San Domino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
28 € - 34 €
Keskimääräinen ylitysaika Termoli - San Domino
1 tuntia
Ensimmäisen San Domino menevän lautan lähtöaika
08:40
Viimeisen lautan lähtöaika San Domino
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
09:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
18:30

Miksi ottaa lautta Termoli San Domino?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Termoli San Domino kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä San Domino. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Termoli San Domino on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Termoli ja San Domino välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä San Domino tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Termoli-San Domino-risteilyllä Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo lautalla sinulla on Termoli-San Domino-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Termoli San Domino perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Termoli, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Termoli ja San Domino välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Termoli ja San Domino välillä?

Jos haluat matkustaa Termoli ja San Domino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Termoli-San Domino -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Termoli ja San Domino välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Termoli San Domino 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
50 min
3 ylitystä päivässä
MS&G Termoli San Domino
MS&G
MS&G harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Termoli ja San Domino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Termoli-San Domino -hintoja ja varata MS&Gin lipun Termoli ja San Domino välillä. Lisätietoja MS&Gistä
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Termoli ja San Domino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Termoli-San Domino -hintoja ja varata Gruppo Armatori Garganiciin lipun Termoli ja San Domino välillä. Lisätietoja Gruppo Armatori Garganiciistä

Mistä lähtevät lautat Termoli? Mihin laivat saapuvat San Domino?

Lähtösatama Termoli

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici lautat lähtevät San Domino seuraavista Termoli satamista:

Termoli
Kartta

Saapumissatama San Domino

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat San Domino seuraavista satamista:

Parco Nazionale del Gargano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Termoli San Domino, Termoli ja San Domino välisen 42 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Termoli ja San Domino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici). Tällä hetkellä Termoli ja San Domino välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Termoli-San Domino liikennöi 3 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Termoli San Domino -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Termoli ja San Domino välisen matkan aikana matkustat 42 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Termoli San Domino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 28 € - 34 €. Havaitsemamme keskihinta oli 31 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Termoli klo 08:40 kohti San Domino.

Viimeinen lautta San Domino lähtee Termoli yleensä klo 17:30.

Koe Termoli ja San Domino välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Termoli ja San Domino välillä olisi. Jotta voisit uppoutua NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Termoli ja laivasta poistumisesta San Domino. Löydät myös käytännön tietoa Termoli ja San Domino.

Laivaan nousu Termoli

Ennen kuin Termoli San Domino -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Termoli satamassa / Termoli lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Termoli ja San Domino väliselle reitille. / Termoli esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n lipunmyyntitiskillä Termoli lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • San Domino menevään lauttaan nouseminen / Varo Termoli lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Termoli ja San Domino välisellä lautalla

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

San Domino on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa San Domino tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu San Domino satamaan. / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin San Domino satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan San Domino satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Termoli San Domino mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista San Domino.
  • San Domino on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois San Domino. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja San Domino odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika