Tilos
Matkusta suoraan Chalki lautta
Chalki
Katso hinnat

Miten päästä Tilos Chalki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tilos Chalki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tilos Chalki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tilos Chalki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tilos Chalki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tilos Chalki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tilos Chalki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tilos Chalki lauttatietoa

Lähtösatama
Tilos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
31 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tilos Chalki: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tilos Chalki, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 80 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tilos - Chalki, on 48 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tilos - Chalki on 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 40 min saapua Chalki, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Chalki 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tilos satamasta klo 13:25. Viimeinen laiva Chalki lähtee Tilos satamasta klo 17:50.

Keskimääräinen hinta Tilos - Chalki-lauttaristeilylle.
48 €
Lauttojen hintaluokka Tilos Chalki (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 80 €
Keskimääräinen ylitysaika Tilos - Chalki
40 min
Ensimmäisen Chalki menevän lautan lähtöaika
13:25
Viimeisen lautan lähtöaika Chalki
17:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
14:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
18:30

Miksi ottaa lautta Tilos Chalki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tilos Chalki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Chalki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tilos Chalki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Tilos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Chalki täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Tilos ja Chalki välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Tilos Chalki täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Chalki poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tilos ja Chalki välillä?

Jos haluat matkustaa Tilos ja Chalki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Tilos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Tilos-Chalki -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Tilos ja Chalki välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Tilos Chalki 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
40 min
2 ylitystä viikossa
Alko Ferries Tilos Chalki
Alko Ferries
Alko Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Tilos ja Chalki satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Tilos-Chalki -hintoja ja varata Alko Ferriesin lipun Tilos ja Chalki välillä. Lisätietoja Alko Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Tilos? Mihin laivat saapuvat Chalki?

Lähtösatama Tilos

Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries lautat lähtevät Chalki seuraavista Tilos satamista:

Tilos
Kartta

Saapumissatama Chalki

Alko Ferries tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Chalki seuraavista satamista:

Chalki
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tilos Chalki, Tilos ja Chalki välisen 31 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tilos ja Chalki välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Alko Ferries). Tällä hetkellä Tilos ja Chalki välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Tilos-Chalki liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Alko Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Tilos ja Chalki välisen matkan aikana matkustat 31 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tilos Chalki, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 80 €. Havaitsemamme keskihinta oli 48 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tilos klo 13:25 kohti Chalki.

Viimeinen lautta Chalki lähtee Tilos yleensä klo 17:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika