Tilos
Matkusta suoraan Nisyros lautta
Nisyros
Katso hinnat

Miten päästä Tilos Nisyros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tilos Nisyros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tilos Nisyros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tilos Nisyros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tilos Nisyros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tilos Nisyros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tilos Nisyros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tilos Nisyros lauttatietoa

Lähtösatama
Tilos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Nisyros
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
27 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tilos Nisyros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tilos Nisyros, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 80 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tilos - Nisyros, on 35 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tilos - Nisyros on 51 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Nisyros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Nisyros 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tilos satamasta klo 04:10. Viimeinen laiva Nisyros lähtee Tilos satamasta klo 20:05.

Keskimääräinen hinta Tilos - Nisyros-lauttaristeilylle.
35 €
Lauttojen hintaluokka Tilos Nisyros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 80 €
Keskimääräinen ylitysaika Tilos - Nisyros
51 min
Ensimmäisen Nisyros menevän lautan lähtöaika
04:10
Viimeisen lautan lähtöaika Nisyros
20:05
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Nisyros
05:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Nisyros
21:20

Miksi ottaa lautta Tilos Nisyros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tilos Nisyros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Nisyros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tilos Nisyros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Nisyros tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Tilos-Nisyros-risteilyllä Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries lautalla sinulla on Tilos-Nisyros-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Tilos ja Nisyros välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Tilos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Tilos ja Nisyros välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Tilos ja Nisyros välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Nisyros poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tilos ja Nisyros välillä?

Jos haluat matkustaa Tilos ja Nisyros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Tilos Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Tilos-Nisyros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Tilos-Nisyros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Tilos ja Nisyros välillä. Blue Star Ferries liikennöi Tilos Nisyros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
50 min
2 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Tilos Nisyros
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Tilos-Nisyros -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Tilos ja Nisyros välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Tilos Nisyros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
40 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Tilos? Mihin laivat saapuvat Nisyros?

Lähtösatama Tilos

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Nisyros seuraavista Tilos satamista:

Tilos
Kartta

Saapumissatama Nisyros

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Nisyros seuraavista satamista:

Nisyros
Kartta
Nisyros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tilos Nisyros, Tilos ja Nisyros välisen 27 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tilos ja Nisyros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Tilos ja Nisyros välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Tilos-Nisyros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Tilos ja Nisyros välisen matkan aikana matkustat 27 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tilos Nisyros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 80 €. Havaitsemamme keskihinta oli 35 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tilos klo 04:10 kohti Nisyros.

Viimeinen lautta Nisyros lähtee Tilos yleensä klo 20:05.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika