Tilos
Matkusta suoraan Symi lautta
Symi
Katso hinnat

Miten päästä Tilos Symi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tilos Symi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tilos Symi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tilos Symi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tilos Symi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tilos Symi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tilos Symi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tilos Symi lauttatietoa

Lähtösatama
Tilos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tilos Symi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tilos Symi, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 66 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tilos - Symi, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tilos - Symi on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 55 min saapua Symi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Symi 1 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tilos satamasta klo 04:50. Viimeinen laiva Symi lähtee Tilos satamasta klo 09:55.

Keskimääräinen hinta Tilos - Symi-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Tilos Symi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 66 €
Keskimääräinen ylitysaika Tilos - Symi
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Symi menevän lautan lähtöaika
04:50
Viimeisen lautan lähtöaika Symi
09:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
11:50

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tilos ja Symi välillä?

Jos haluat matkustaa Tilos ja Symi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Tilos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Tilos-Symi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Tilos-Symi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Tilos ja Symi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Tilos Symi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Tilos? Mihin laivat saapuvat Symi?

Lähtösatama Tilos

Blue Star Ferries lautat lähtevät Symi seuraavista Tilos satamista:

Tilos
Kartta

Saapumissatama Symi

Blue Star Ferries alukset saapuvat Symi seuraavista satamista:

Symi (Simi)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika