Tinos
Matkusta suoraan Kea lautta
Kea
Katso hinnat

Miten päästä Tinos Kea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tinos Kea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tinos Kea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tinos Kea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tinos Kea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tinos Kea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tinos Kea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tinos Kea lauttatietoa

Lähtösatama
Tinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kea
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
73 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Tinos Kea?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tinos Kea kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kea. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tinos Kea on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Kea tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Tinos-Kea-risteilyllä Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Tinos-Kea-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Tinos ja Kea väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Tinos ja Kea väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Kea saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tinos ja Kea välillä?

Jos haluat matkustaa Tinos ja Kea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Tinos Kea
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Kea -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Tinos ja Kea välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Tinos Kea
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Kea -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Tinos ja Kea välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Tinos? Mihin laivat saapuvat Kea?

Lähtösatama Tinos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Kea seuraavista Tinos satamista:

Tinos
Kartta

Saapumissatama Kea

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kea seuraavista satamista:

Kea Korissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Tinos-Kea liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tinos ja Kea välisen matkan aikana matkustat 73 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika