Tinos
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Tinos Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tinos Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tinos Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tinos Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tinos Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tinos Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tinos Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tinos Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Tinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
69 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Tinos Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tinos Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tinos Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Tinos Kythnos lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Kythnos saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Sea Jets.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Hellenic Seaways tai Sea Jets henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Tinos, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Tinos ja Kythnos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Tinos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Kythnos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Tinos ja Kythnos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tinos ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Tinos ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Tinos Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Tinos ja Kythnos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Tinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Tinos ja Kythnos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Tinos? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Tinos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Kythnos seuraavista Tinos satamista:

Tinos
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Tinos-Kythnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tinos ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 69 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika