Tinos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Tinos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tinos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tinos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tinos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tinos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tinos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tinos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tinos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Tinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
4 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets
Ylitysten tiheys
9 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tinos Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tinos Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 68 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tinos - Syros, on 40 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tinos - Syros on 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tinos satamasta klo 15:00. Viimeinen laiva Syros lähtee Tinos satamasta klo 15:45.

Keskimääräinen hinta Tinos - Syros-lauttaristeilylle.
40 €
Lauttojen hintaluokka Tinos Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 68 €
Keskimääräinen ylitysaika Tinos - Syros
30 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
15:00
Viimeisen lautan lähtöaika Syros
15:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
15:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
16:15

Miksi ottaa lautta Tinos Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tinos Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tinos Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Tinos Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines lautalla, joka kulkee 4 km matkan Syros alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Syros niin nopeasti!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Tinos ja Syros välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Tinos Syros on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Tinos-Syros-reitillä Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tinos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Tinos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Tinos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Tinos-Syros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Syros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Tinos ja Syros välillä. Blue Star Ferries liikennöi Tinos Syros 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
30 min
7 ylitystä viikossa
Sea Jets Tinos Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Tinos ja Syros välillä. Sea Jets liikennöi Tinos Syros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
40 min
2 ylitystä viikossa
ANEK Lines Tinos Syros
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Tinos-Syros-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Syros -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Tinos ja Syros välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Aegean Speed Lines Tinos Syros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Syros -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Tinos ja Syros välillä. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
Minoan Lines Tinos Syros
Minoan Lines
Minoan Lines on vuonna 1972 perustettu kreikkalainen varustamo, joka tarjoaa matkustajaliikennettä Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Syros -hintoja ja varata Minoan Linesin lipun Tinos ja Syros välillä. Lisätietoja Minoan Linesistä

Mistä lähtevät lautat Tinos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Tinos

Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines lautat lähtevät Syros seuraavista Tinos satamista:

Tinos
Kartta

Saapumissatama Syros

Minoan Lines, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tinos Syros, Tinos ja Syros välisen 4 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tinos ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ja Minoan Lines). Tällä hetkellä Tinos ja Syros välillä on 9 ylitystä viikossa.

Reitillä Tinos-Syros liikennöi 5 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ja Minoan Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tinos Syros -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tinos ja Syros välisen matkan aikana matkustat 4 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tinos Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 12 € - 68 €. Havaitsemamme keskihinta oli 40 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tinos klo 15:00 kohti Syros.

Viimeinen lautta Syros lähtee Tinos yleensä klo 15:45.

Millainen on Tinos Syros suuntautuva lautan ylitys?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Tinos Syros suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Tinos tapahtuvasta laivaan noususta Syros tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Tinos ja Syros.

Valmiina laivaan nousuun Tinos

Ennen kuin Tinos Syros -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Tinos satamassa / Tinos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Tinos ja Syros väliselle reitille. / Etsi Tinos lauttaterminaalissa Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Syros menevään lauttaan nouseminen / Tinos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Tinos ja Syros välinen risteily: laivalla...

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines tai Minoan Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Syros, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Syros tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Syros satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Syros satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Tinos Syros mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Syros.
  • Laivalta poistuminen ja Syros tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Syros läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Syros on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika