Trapani
Matkusta suoraan Pantelleria lautta
Pantelleria
Katso hinnat

Miten päästä Trapani Pantelleria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Trapani Pantelleria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Trapani Pantelleria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Trapani Pantelleria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Trapani Pantelleria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Trapani Pantelleria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Trapani Pantelleria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Trapani Pantelleria lauttatietoa

Lähtösatama
Trapani
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Pantelleria
Italia
Sisilia
Etäisyys
142 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Trapani Pantelleria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Trapani Pantelleria, lippujen hinnat vaihtelevat 37 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 225 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Trapani - Pantelleria, on 88 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Trapani - Pantelleria on 5 tuntia 1 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Pantelleria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Pantelleria 2 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Trapani satamasta klo 13:30. Viimeinen laiva Pantelleria lähtee Trapani satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Trapani - Pantelleria-lauttaristeilylle.
88 €
Lauttojen hintaluokka Trapani Pantelleria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
37 € - 225 €
Keskimääräinen ylitysaika Trapani - Pantelleria
5 tuntia 1 min
Ensimmäisen Pantelleria menevän lautan lähtöaika
13:30
Viimeisen lautan lähtöaika Pantelleria
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Pantelleria
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Pantelleria
20:00

Miksi ottaa lautta Trapani Pantelleria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Trapani Pantelleria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Pantelleria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Trapani Pantelleria on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Trapani ja Pantelleria välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Pantelleria täynnä energiaa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Liberty Lines tai Siremar lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Trapani ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Pantelleria. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Pantelleria niin nopeasti!
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Pantelleria tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Päinvastoin, Trapani-Pantelleria-reitillä Liberty Lines tai Siremar lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Trapani ja Pantelleria välillä?

Jos haluat matkustaa Trapani ja Pantelleria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Trapani-Pantelleria -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Trapani ja Pantelleria välillä. Liberty Lines liikennöi Trapani Pantelleria 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
2 tuntia 10 min
6 ylitystä viikossa
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Trapani-Pantelleria -hintoja ja varata Siremarin lipun Trapani ja Pantelleria välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Trapani? Mihin laivat saapuvat Pantelleria?

Lähtösatama Trapani

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Pantelleria seuraavista Trapani satamista:

Trapani
Kartta

Saapumissatama Pantelleria

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Pantelleria seuraavista satamista:

Pantelleria
Kartta
Pantelleria
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Trapani Pantelleria, Trapani ja Pantelleria välisen 142 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Trapani ja Pantelleria välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Trapani ja Pantelleria välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Trapani-Pantelleria liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Trapani ja Pantelleria välisen matkan aikana matkustat 142 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Trapani Pantelleria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 37 € - 225 €. Havaitsemamme keskihinta oli 88 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Trapani klo 13:30 kohti Pantelleria.

Viimeinen lautta Pantelleria lähtee Trapani yleensä klo 23:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika