Suositeltu reitti
Trelleborg
Matkusta suoraan Sassnitz lautta
Sassnitz
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Trelleborg
Matkusta lautta Rostock
Rostock
Matkusta juna, kimppakyytiä Sassnitz
Sassnitz
Katso hinnat

Miten päästä Trelleborg Sassnitz lautalla ?

Etsitkö täydellistä Trelleborg Sassnitz lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Trelleborg Sassnitz on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Trelleborg Sassnitz voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Trelleborg Sassnitz -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Scandlines, Stena Line tai TT-Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Trelleborg Sassnitz -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line tai Scandlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Trelleborg Sassnitz sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Trelleborg Sassnitz lauttatietoa

Lähtösatama
Trelleborg
Ruotsi
Saapumissatama
Sassnitz
Saksa
Mecklenburg-Vorpommern
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Trelleborg Sassnitz?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Trelleborg Sassnitz kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sassnitz. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Trelleborg Sassnitz on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Trelleborg Stena Line tai Scandlines lautalla, joka kulkee 100 km matkan Sassnitz alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Sassnitz niin nopeasti!
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Trelleborg Sassnitz lauttamatka on päinvastainen! Stena Line tai Scandlines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Sassnitz täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Trelleborg ja Sassnitz välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Stena Line tai Scandlines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Trelleborg ja Sassnitz välillä?

Jos haluat matkustaa Trelleborg ja Sassnitz välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line tai Scandlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Trelleborg-Sassnitz -hintoja ja varata Stena Linein lipun Trelleborg ja Sassnitz välillä. Stena Line liikennöi Trelleborg Sassnitz 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 20 min. Lisätietoja Stena Lineistä
4 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Scandlines perustettiin vuonna 1998, ja sen kotipaikka on Tanskassa. Se tarjoaa reittejä Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Trelleborg-Sassnitz -hintoja ja varata Scandlinesin lipun Trelleborg ja Sassnitz välillä. Lisätietoja Scandlinesistä

Mistä lähtevät lautat Trelleborg? Mihin laivat saapuvat Sassnitz?

Lähtösatama Trelleborg

Stena Line tai Scandlines lautat lähtevät Sassnitz seuraavista Trelleborg satamista:

Trelleborg
Kartta

Saapumissatama Sassnitz

Scandlines tai Stena Line alukset saapuvat Sassnitz seuraavista satamista:

Sassnitz
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Trelleborg Sassnitz.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Trelleborg Sassnitz, Trelleborg ja Sassnitz välisen 100 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Trelleborg ja Sassnitz välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Stena Line ja Scandlines). Tällä hetkellä Trelleborg ja Sassnitz välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Trelleborg-Sassnitz liikennöi 2 lauttayhtiötä: Stena Line ja Scandlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Trelleborg ja Sassnitz välisen matkan aikana matkustat 100 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika