Trieste
Matkusta suoraan Porec lautta, bussi, kimppakyytiä
Porec
Katso hinnat

Miten päästä Trieste Porec lautalla ?

Etsitkö täydellistä Trieste Porec lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Trieste Porec on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Trieste Porec voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Trieste Porec -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Trieste Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Trieste Porec -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Trieste Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Trieste Porec sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Trieste Porec lauttatietoa

Lähtösatama
Trieste
Italia
Friuli-Venezia Giulia
Saapumissatama
Porec
Kroatia
Istria
Etäisyys
49 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Trieste Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Trieste Porec: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Trieste Porec, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 11 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Trieste - Porec, on 11 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Trieste - Porec on 1 tuntia 36 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 45 min saapua Porec, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porec 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Trieste satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Porec lähtee Trieste satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Trieste - Porec-lauttaristeilylle.
11 €
Lauttojen hintaluokka Trieste Porec (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 11 €
Keskimääräinen ylitysaika Trieste - Porec
1 tuntia 36 min
Ensimmäisen Porec menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Porec
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porec
09:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porec
19:15

Miksi ottaa lautta Trieste Porec?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Trieste Porec kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porec. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Trieste Porec on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Trieste ja Porec välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Trieste Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Trieste Porec. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Trieste-Porec-risteilyllä Trieste Lines tai Liberty Lines lautalla sinulla on Trieste-Porec-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Trieste ja Porec väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Porec saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Trieste Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Trieste ja Porec välillä?

Jos haluat matkustaa Trieste ja Porec välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Trieste Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Trieste Porec
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Trieste-Porec -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Trieste ja Porec välillä. Liberty Lines liikennöi Trieste Porec 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 10 min
4 ylitystä viikossa
Trieste Lines Trieste Porec
Trieste Lines
Trieste Lines perustettiin vuonna 2015, ja sen toimipaikka on Italiassa. Se tarjoaa Italian ja Kroatian välisiä risteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Trieste-Porec -hintoja ja varata Trieste Linesin lipun Trieste ja Porec välillä. Lisätietoja Trieste Linesistä

Mistä lähtevät lautat Trieste? Mihin laivat saapuvat Porec?

Lähtösatama Trieste

Liberty Lines tai Trieste Lines lautat lähtevät Porec seuraavista Trieste satamista:

Trieste
Kartta

Saapumissatama Porec

Trieste Lines tai Liberty Lines alukset saapuvat Porec seuraavista satamista:

Porec
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Trieste Porec, Trieste ja Porec välisen 49 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Trieste ja Porec välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Trieste Lines). Tällä hetkellä Trieste ja Porec välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Trieste-Porec liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Trieste Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Trieste Lines.

Trieste ja Porec välisen matkan aikana matkustat 49 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Trieste Porec, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 11 €. Havaitsemamme keskihinta oli 11 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Trieste klo 08:30 kohti Porec.

Viimeinen lautta Porec lähtee Trieste yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika