Trieste
Matkusta suoraan Rovinj lautta, bussi, kimppakyytiä
Rovinj
Katso hinnat

Miten päästä Trieste Rovinj lautalla ?

Etsitkö täydellistä Trieste Rovinj lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Trieste Rovinj on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Trieste Rovinj voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Trieste Rovinj -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Trieste Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Trieste Rovinj -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Trieste Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Trieste Rovinj sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Trieste Rovinj lauttatietoa

Lähtösatama
Trieste
Italia
Friuli-Venezia Giulia
Saapumissatama
Rovinj
Kroatia
Istria
Etäisyys
64 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Trieste Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Trieste Rovinj: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Trieste Rovinj, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 14 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Trieste - Rovinj, on 14 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Trieste - Rovinj on 2 tuntia 1 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 30 min saapua Rovinj, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rovinj 1 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Trieste satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Rovinj lähtee Trieste satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Trieste - Rovinj-lauttaristeilylle.
14 €
Lauttojen hintaluokka Trieste Rovinj (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 14 €
Keskimääräinen ylitysaika Trieste - Rovinj
2 tuntia 1 min
Ensimmäisen Rovinj menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Rovinj
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rovinj
10:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rovinj
18:40

Miksi ottaa lautta Trieste Rovinj?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Trieste Rovinj kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rovinj. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Trieste Rovinj on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Trieste ja Rovinj välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Rovinj saapuessasi.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Trieste Rovinj on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Trieste-Rovinj-risteilyllä Trieste Lines tai Liberty Lines lautalla sinulla on Trieste-Rovinj-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Trieste ja Rovinj väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Trieste ja Rovinj välillä?

Jos haluat matkustaa Trieste ja Rovinj välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Trieste Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Trieste Rovinj
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Trieste-Rovinj -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Trieste ja Rovinj välillä. Liberty Lines liikennöi Trieste Rovinj 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 40 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 40 min
6 ylitystä viikossa
Trieste Lines Trieste Rovinj
Trieste Lines
Trieste Lines perustettiin vuonna 2015, ja sen toimipaikka on Italiassa. Se tarjoaa Italian ja Kroatian välisiä risteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Trieste-Rovinj -hintoja ja varata Trieste Linesin lipun Trieste ja Rovinj välillä. Lisätietoja Trieste Linesistä

Mistä lähtevät lautat Trieste? Mihin laivat saapuvat Rovinj?

Lähtösatama Trieste

Liberty Lines tai Trieste Lines lautat lähtevät Rovinj seuraavista Trieste satamista:

Trieste
Kartta

Saapumissatama Rovinj

Trieste Lines tai Liberty Lines alukset saapuvat Rovinj seuraavista satamista:

Rovinj
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Trieste Rovinj, Trieste ja Rovinj välisen 64 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Trieste ja Rovinj välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Trieste Lines). Tällä hetkellä Trieste ja Rovinj välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Trieste-Rovinj liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Trieste Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Trieste Lines.

Trieste ja Rovinj välisen matkan aikana matkustat 64 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Trieste Rovinj, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 14 €. Havaitsemamme keskihinta oli 14 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Trieste klo 08:00 kohti Rovinj.

Viimeinen lautta Rovinj lähtee Trieste yleensä klo 17:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika