Suositeltu reitti
Tukholma
Matkusta suoraan Mariehamn lautta
Mariehamn
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tukholma
Matkusta lennot, lautta Turku
Turku
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Mariehamn lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tukholma Mariehamn lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tukholma Mariehamn on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tukholma Mariehamn voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tukholma Mariehamn -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line tai Silja Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tukholma Mariehamn -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink, Silja Line tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tukholma Mariehamn sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tukholma Mariehamn lauttatietoa

Lähtösatama
Tukholma
Ruotsi
Saapumissatama
Mariehamn
Suomi
Etäisyys
135 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line, Silja Line
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Tukholma Mariehamn?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tukholma Mariehamn kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mariehamn. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tukholma Mariehamn on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Tukholma ja Mariehamn välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Tukholma, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Tukholma ja Mariehamn välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Tukholma Mariehamn täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Mariehamn poistuaksesi laivalta.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Tallink, Silja Line tai Viking Line lauttaan Tukholma, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Mariehamn saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Mariehamn saapumiseen asti.

Mistä lähtevät lautat Tukholma? Mihin laivat saapuvat Mariehamn?

Lähtösatama Tukholma

Tallink, Silja Line tai Viking Line lautat lähtevät Mariehamn seuraavista Tukholma satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta

Saapumissatama Mariehamn

Viking Line, Silja Line tai Tallink alukset saapuvat Mariehamn seuraavista satamista:

Mariehamn
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Tukholma Mariehamn.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tukholma ja Mariehamn välillä?

Jos haluat matkustaa Tukholma ja Mariehamn välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink, Silja Line tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Tukholma Mariehamn
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Mariehamn -hintoja ja varata Tallinkin lipun Tukholma ja Mariehamn välillä. Tallink liikennöi Tukholma Mariehamn 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Tallinkistä
5 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä
Silja Line Tukholma Mariehamn
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Mariehamn -hintoja ja varata Silja Linein lipun Tukholma ja Mariehamn välillä. Lisätietoja Silja Lineistä
Viking Line Tukholma Mariehamn
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Mariehamn -hintoja ja varata Viking Linein lipun Tukholma ja Mariehamn välillä. Viking Line liikennöi Tukholma Mariehamn 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Viking Lineistä
5 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tukholma Mariehamn, Tukholma ja Mariehamn välisen 135 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tukholma ja Mariehamn välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tallink, Silja Line ja Viking Line). Tällä hetkellä Tukholma ja Mariehamn välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Tukholma-Mariehamn liikennöi 3 lauttayhtiötä: Tallink, Silja Line ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line, Silja Line.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line, Silja Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tukholma Mariehamn -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tukholma ja Mariehamn välisen matkan aikana matkustat 135 km.

Millainen on Tukholma ja Mariehamn välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Tukholma ja Mariehamn välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Tukholma tapahtuvasta laivaan noususta Mariehamn tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Tallink, Viking Line ja Silja Line merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Tukholma ja Mariehamn.

Laivaan nousu Tukholma

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Tukholma Mariehamn -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Tukholma satamassa / Tukholma lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Tallink, Silja Line tai Viking Line) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Tukholma ja Mariehamn väliselle reitille. / Etsi Tukholma lauttaterminaalissa Tallink, Silja Line tai Viking Line tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Mariehamn menevään lauttaan nouseminen / Varo Tukholma lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.
Elämää Tukholma ja Mariehamn välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Tallink, Silja Line tai Viking Line -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Mariehamn

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Mariehamn:

  • Mariehamn satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Mariehamn satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Mariehamn satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Mariehamn tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Mariehamn läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Mariehamn on alkanut!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika