Ullapool
Matkusta suoraan Isle of Lewis lautta
Isle of Lewis
Katso hinnat

Miten päästä Ullapool Isle of Lewis lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ullapool Isle of Lewis lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ullapool Isle of Lewis on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ullapool Isle of Lewis voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ullapool Isle of Lewis -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ullapool Isle of Lewis -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ullapool Isle of Lewis sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ullapool Isle of Lewis lauttatietoa

Lähtösatama
Ullapool
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Isle of Lewis
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
81 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ullapool ja Isle of Lewis välillä?

Jos haluat matkustaa Ullapool ja Isle of Lewis välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Ullapool Isle of Lewis
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Ullapool ja Isle of Lewis satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ullapool-Isle of Lewis -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Ullapool ja Isle of Lewis välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Ullapool? Mihin laivat saapuvat Isle of Lewis?

Lähtösatama Ullapool

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Isle of Lewis seuraavista Ullapool satamista:

Ullapool
Kartta

Saapumissatama Isle of Lewis

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Isle of Lewis seuraavista satamista:

Stornoway
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika