Suositeltu reitti
Valencia
Matkusta suoraan Ibiza lautta, lennot
Ibiza
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Valencia
Matkusta kimppakyytiä, bussi Denia
Denia
Matkusta lautta Ibiza
Ibiza
Katso hinnat

Miten päästä Valencia Ibiza lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valencia Ibiza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valencia Ibiza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valencia Ibiza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valencia Ibiza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valencia Ibiza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valencia Ibiza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valencia Ibiza lauttatietoa

Lähtösatama
Valencia
Espanja
Valencian yhteisö
Saapumissatama
Ibiza
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
168 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Valencia Ibiza: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Valencia Ibiza, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 187 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Valencia - Ibiza, on 97 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Valencia - Ibiza on 6 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Ibiza, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ibiza 5 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Valencia satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Ibiza lähtee Valencia satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Valencia - Ibiza-lauttaristeilylle.
97 €
Lauttojen hintaluokka Valencia Ibiza (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 187 €
Keskimääräinen ylitysaika Valencia - Ibiza
6 tuntia 14 min
Ensimmäisen Ibiza menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ibiza
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
02:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
12:00

Miksi ottaa lautta Valencia Ibiza?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Valencia Ibiza kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ibiza. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Valencia Ibiza on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Valencia voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Ibiza täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Valencia ja Ibiza välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Valencia Ibiza. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Valencia-Ibiza-risteilyllä Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed lautalla sinulla on Valencia-Ibiza-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valencia ja Ibiza välillä?

Jos haluat matkustaa Valencia ja Ibiza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trasmed Valencia Ibiza
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Valencia ja Ibiza satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Ibiza -hintoja ja varata Trasmedin lipun Valencia ja Ibiza välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Grandi Navi Veloci Valencia Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Ibiza -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Valencia ja Ibiza välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Valencia Ibiza
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Ibiza -hintoja ja varata Baleàriain lipun Valencia ja Ibiza välillä. Baleària liikennöi Valencia Ibiza 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
5 tuntia
11 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Valencia Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Ibiza -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Valencia ja Ibiza välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Valencia Ibiza 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
6 tuntia 20 min
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Valencia? Mihin laivat saapuvat Ibiza?

Lähtösatama Valencia

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Ibiza seuraavista Valencia satamista:

Valencia
Kartta

Saapumissatama Ibiza

Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed alukset saapuvat Ibiza seuraavista satamista:

Ibiza Eivissa
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Valencia Ibiza.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Valencia Ibiza, Valencia ja Ibiza välisen 168 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Valencia ja Ibiza välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Valencia ja Ibiza välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Valencia-Ibiza liikennöi 4 lauttayhtiötä: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Valencia Ibiza -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Valencia ja Ibiza välisen matkan aikana matkustat 168 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Valencia Ibiza, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 187 €. Havaitsemamme keskihinta oli 97 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Valencia klo 07:00 kohti Ibiza.

Viimeinen lautta Ibiza lähtee Valencia yleensä klo 23:00.

Koe Valencia ja Ibiza välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Valencia ja Ibiza välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Valencia Ibiza -risteilyllä Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Valencia laivaan noususta Ibiza tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Valencia ja Ibiza.

Lähtö Valencia lautalla

Ennen kuin lähdet Valencia Ibiza -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Valencia satamaan / Sinun kannattaa saapua Valencia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Valencia ja Ibiza väliselle reitille. / Valencia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed:n lipunmyyntitiskillä Valencia lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Ibiza menevään laivaan nouseminen / Valencia lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Valencia ja Ibiza välinen risteily: laivalla...

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Ibiza on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Ibiza tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Ibiza satamaan. / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Ibiza satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Ibiza satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Valencia Ibiza mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ibiza.
  • Laivalta poistuminen ja Ibiza tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Ibiza. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Ibiza odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika