Suositeltu reitti
Valencia
Matkusta suoraan Mostaganem lautta
Mostaganem
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Valencia
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Alicante
Alicante
Matkusta lautta Mostaganem
Mostaganem
Katso hinnat

Miten päästä Valencia Mostaganem lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valencia Mostaganem lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valencia Mostaganem on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valencia Mostaganem voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valencia Mostaganem -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Algérie Ferries tai Baleària, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valencia Mostaganem -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Algérie Ferries tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valencia Mostaganem sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valencia Mostaganem lauttatietoa

Lähtösatama
Valencia
Espanja
Valencian yhteisö
Saapumissatama
Mostaganem
Algeria
Etäisyys
395 km
Lauttayhtiöt
Algérie Ferries, Baleària
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Valencia Mostaganem: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Valencia Mostaganem, lippujen hinnat vaihtelevat 116 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 1397 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Valencia - Mostaganem, on 366 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Valencia - Mostaganem on 14 tuntia 12 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 15 tuntia 30 min saapua Mostaganem, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mostaganem 13 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Valencia satamasta klo 18:30. Viimeinen laiva Mostaganem lähtee Valencia satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Valencia - Mostaganem-lauttaristeilylle.
366 €
Lauttojen hintaluokka Valencia Mostaganem (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
116 € - 1397 €
Keskimääräinen ylitysaika Valencia - Mostaganem
14 tuntia 12 min
Ensimmäisen Mostaganem menevän lautan lähtöaika
18:30
Viimeisen lautan lähtöaika Mostaganem
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mostaganem
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mostaganem
09:00

Miksi ottaa lautta Valencia Mostaganem?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Valencia Mostaganem kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mostaganem. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Valencia Mostaganem on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Valencia ja Mostaganem välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Algérie Ferries tai Baleària laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Algérie Ferries tai Baleària henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Valencia, siihen asti, kun se lähtee Mostaganem. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Valencia ja Mostaganem välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Mostaganem saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valencia ja Mostaganem välillä?

Jos haluat matkustaa Valencia ja Mostaganem välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Algérie Ferries tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Algérie Ferries Valencia Mostaganem
Algérie Ferries
Algérie Ferries on Algerian ja Ranskan ja Espanjan välistä matkustaja- ja rahtiliikennettä harjoittava meriliikenneyritys. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Mostaganem -hintoja ja varata Algérie Ferriesin lipun Valencia ja Mostaganem välillä. Lisätietoja Algérie Ferriesistä
Baleària Valencia Mostaganem
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Mostaganem -hintoja ja varata Baleàriain lipun Valencia ja Mostaganem välillä. Baleària liikennöi Valencia Mostaganem 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
16 tuntia
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Valencia? Mihin laivat saapuvat Mostaganem?

Lähtösatama Valencia

Algérie Ferries tai Baleària lautat lähtevät Mostaganem seuraavista Valencia satamista:

Valencia
Kartta

Saapumissatama Mostaganem

Baleària tai Algérie Ferries alukset saapuvat Mostaganem seuraavista satamista:

Mostaganem
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Valencia Mostaganem.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Valencia Mostaganem, Valencia ja Mostaganem välisen 395 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Valencia ja Mostaganem välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Algérie Ferries ja Baleària). Tällä hetkellä Valencia ja Mostaganem välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Valencia-Mostaganem liikennöi 2 lauttayhtiötä: Algérie Ferries ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Algérie Ferries, Baleària.

Valencia ja Mostaganem välisen matkan aikana matkustat 395 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Valencia Mostaganem, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 116 € - 1397 €. Havaitsemamme keskihinta oli 366 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Valencia klo 18:30 kohti Mostaganem.

Viimeinen lautta Mostaganem lähtee Valencia yleensä klo 20:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika