Valencia
Matkusta suoraan Palma (Mallorca) lautta, lennot
Palma (Mallorca)
Katso hinnat

Miten päästä Valencia Palma (Mallorca) lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valencia Palma (Mallorca) lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valencia Palma (Mallorca) on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valencia Palma (Mallorca) voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valencia Palma (Mallorca) -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valencia Palma (Mallorca) -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valencia Palma (Mallorca) sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valencia Palma (Mallorca) lauttatietoa

Lähtösatama
Valencia
Espanja
Valencian yhteisö
Saapumissatama
Palma (Mallorca)
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
260 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Valencia Palma (Mallorca): Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Valencia Palma (Mallorca), lippujen hinnat vaihtelevat 25 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 185 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Valencia - Palma (Mallorca), on 88 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Valencia - Palma (Mallorca) on 7 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 44 min saapua Palma (Mallorca), kun taas nopeimmat lautat saapuvat Palma (Mallorca) 6 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Valencia satamasta klo 21:01. Viimeinen laiva Palma (Mallorca) lähtee Valencia satamasta klo 22:46.

Keskimääräinen hinta Valencia - Palma (Mallorca)-lauttaristeilylle.
88 €
Lauttojen hintaluokka Valencia Palma (Mallorca) (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
25 € - 185 €
Keskimääräinen ylitysaika Valencia - Palma (Mallorca)
7 tuntia 44 min
Ensimmäisen Palma (Mallorca) menevän lautan lähtöaika
21:01
Viimeisen lautan lähtöaika Palma (Mallorca)
22:46
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
05:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
09:30

Miksi ottaa lautta Valencia Palma (Mallorca)?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Valencia Palma (Mallorca) kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Palma (Mallorca). Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Valencia Palma (Mallorca) on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Valencia Palma (Mallorca) perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Valencia, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Valencia ja Palma (Mallorca) välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Valencia ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Valencia ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana voit käydä Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Palma (Mallorca) täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valencia ja Palma (Mallorca) välillä?

Jos haluat matkustaa Valencia ja Palma (Mallorca) välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Baleària Valencia Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Baleàriain lipun Valencia ja Palma (Mallorca) välillä. Baleària liikennöi Valencia Palma (Mallorca) 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 7 tuntia 50 min. Lisätietoja Baleàriaistä
7 tuntia 50 min
3 ylitystä päivässä
Acciona Trasmediterránea Valencia Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Valencia ja Palma (Mallorca) välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Valencia Palma (Mallorca) 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 40 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
7 tuntia 40 min
7 ylitystä viikossa
Trasmed Valencia Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Valencia ja Palma (Mallorca) satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Trasmedin lipun Valencia ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Grandi Navi Veloci Valencia Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Valencia ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä

Mistä lähtevät lautat Valencia? Mihin laivat saapuvat Palma (Mallorca)?

Lähtösatama Valencia

Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci lautat lähtevät Palma (Mallorca) seuraavista Valencia satamista:

Valencia
Kartta

Saapumissatama Palma (Mallorca)

Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea tai Baleària alukset saapuvat Palma (Mallorca) seuraavista satamista:

Palma de Mallorca
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Valencia Palma (Mallorca), Valencia ja Palma (Mallorca) välisen 260 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Valencia ja Palma (Mallorca) välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ja Grandi Navi Veloci). Tällä hetkellä Valencia ja Palma (Mallorca) välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Valencia-Palma (Mallorca) liikennöi 4 lauttayhtiötä: Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ja Grandi Navi Veloci.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Valencia Palma (Mallorca) -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Valencia ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana matkustat 260 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Valencia Palma (Mallorca), hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 25 € - 185 €. Havaitsemamme keskihinta oli 88 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Valencia klo 21:01 kohti Palma (Mallorca).

Viimeinen lautta Palma (Mallorca) lähtee Valencia yleensä klo 22:46.

Koe Valencia ja Palma (Mallorca) välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Valencia ja Palma (Mallorca) välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Valencia ja laivasta poistumisesta Palma (Mallorca). Löydät myös käytännön tietoa Valencia ja Palma (Mallorca).

Laivaan nousu Valencia

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Valencia Palma (Mallorca) -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Valencia satamaan / Sinun kannattaa saapua Valencia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea tai Baleària-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Valencia ja Palma (Mallorca) väliselle reitille. / Valencia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea tai Baleària:n lipunmyyntitiskillä Valencia lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Palma (Mallorca) menevään lauttaan nouseminen / Valencia lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Valencia ja Palma (Mallorca) välisellä reitillä olevalla aluksella.

Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed tai Grandi Navi Veloci laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Palma (Mallorca), laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Palma (Mallorca):

  • Lautta saapuu Palma (Mallorca) satamaan. / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Palma (Mallorca) satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Palma (Mallorca) ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Palma (Mallorca) satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Palma (Mallorca) tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Palma (Mallorca) läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Palma (Mallorca) odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika