Valletta
Matkusta suoraan Pozzallo lautta
Pozzallo
Katso hinnat

Miten päästä Valletta Pozzallo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valletta Pozzallo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valletta Pozzallo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valletta Pozzallo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valletta Pozzallo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Virtu Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valletta Pozzallo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Virtu Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valletta Pozzallo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valletta Pozzallo lauttatietoa

Lähtösatama
Valletta
Malta
Saapumissatama
Pozzallo
Italia
Sisilia
Etäisyys
96 km
Lauttayhtiöt
Virtu Ferries
Ylitysten tiheys
12 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Valletta Pozzallo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Valletta Pozzallo, lippujen hinnat vaihtelevat 80 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 225 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Valletta - Pozzallo, on 152 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Valletta - Pozzallo on 1 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 45 min saapua Pozzallo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Pozzallo 1 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Valletta satamasta klo 05:00. Viimeinen laiva Pozzallo lähtee Valletta satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Valletta - Pozzallo-lauttaristeilylle.
152 €
Lauttojen hintaluokka Valletta Pozzallo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
80 € - 225 €
Keskimääräinen ylitysaika Valletta - Pozzallo
1 tuntia 45 min
Ensimmäisen Pozzallo menevän lautan lähtöaika
05:00
Viimeisen lautan lähtöaika Pozzallo
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Pozzallo
06:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Pozzallo
20:15

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valletta ja Pozzallo välillä?

Jos haluat matkustaa Valletta ja Pozzallo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Virtu Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Virtu Ferries Valletta Pozzallo
Virtu Ferries
Virtu Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Malta ja Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Valletta ja Pozzallo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Valletta-Pozzallo -hintoja ja varata Virtu Ferriesin lipun Valletta ja Pozzallo välillä. Virtu Ferries liikennöi Valletta Pozzallo 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Virtu Ferriesistä
1 tuntia 50 min
12 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Valletta? Mihin laivat saapuvat Pozzallo?

Lähtösatama Valletta

Virtu Ferries lautat lähtevät Pozzallo seuraavista Valletta satamista:

Valletta
Kartta

Saapumissatama Pozzallo

Virtu Ferries alukset saapuvat Pozzallo seuraavista satamista:

Pozzalo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika