Matkustaminen lautalla Vastervik Gotland

Matkustaminen lautalla Vastervik Gotland on erinomainen valinta! Vastervik Gotland -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Destination Gotland), jotka palvelevat Visby ja Vastervik satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Vastervik Gotland -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Destination Gotland tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Vastervik Gotland luvuilla

Maat
Ruotsi
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Vastervik Gotland lauttareitit

Etsitkö lauttaa Vastervik - Gotland? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Vastervik ja Gotland välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Destination Gotland lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Vastervik tai Visby käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Vastervik Gotland -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Destination Gotland. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Vastervik ja Gotland välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Vastervik Gotland - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Vastervik paikkaan Gotland

Gotland: Saapuminen lautalla paikasta Vastervik ja alueen tutkiminen

Nynäshamnin ja Oskarshamnin satamat ovat Gotlantiin liikennöivien lauttojen tärkeimmät lähtöpaikat. Jos matkustat Tukholmasta, Nynäshamn on paras valinta, sillä sinne on vain tunnin ajomatka. Gotlantiin liikennöivät lautat lähtevät säännöllisesti molemmista satamista, ja ne tarjoavat joustavia ja edullisia matkustusvaihtoehtoja.

Laivaan noustuasi voit nauttia Itämeren panoraamanäkymistä ja rentoutua viihtyisissä yhteistiloissa. Jos matkustat kesällä, voit nauttia auringosta ja meri-ilmasta myös ulkoterasseilla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None