Vasto
Matkusta suoraan San Nicola lautta
San Nicola
Katso hinnat

Miten päästä Vasto San Nicola lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vasto San Nicola lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vasto San Nicola on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vasto San Nicola voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vasto San Nicola -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vasto San Nicola -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vasto San Nicola sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vasto San Nicola lauttatietoa

Lähtösatama
Vasto
Italia
Abruzzo
Saapumissatama
San Nicola
Italia
Apulia
Etäisyys
66 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vasto ja San Nicola välillä?

Jos haluat matkustaa Vasto ja San Nicola välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Vasto San Nicola
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Vasto-San Nicola -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Vasto ja San Nicola välillä. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä

Mistä lähtevät lautat Vasto? Mihin laivat saapuvat San Nicola?

Lähtösatama Vasto

NLG - Navigazione Libera del Golfo lautat lähtevät San Nicola seuraavista Vasto satamista:

Vasto
Kartta

Saapumissatama San Nicola

NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat San Nicola seuraavista satamista:

San Nicola
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika