Velas
Matkusta suoraan Horta lautta
Horta
Katso hinnat

Miten päästä Velas Horta lautalla ?

Etsitkö täydellistä Velas Horta lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Velas Horta on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Velas Horta voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Velas Horta -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Velas Horta -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Velas Horta sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Velas Horta lauttatietoa

Lähtösatama
Velas
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Horta
Portugali
Azorit
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Velas Horta: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Velas Horta, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 18 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Velas - Horta, on 18 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Velas - Horta on 2 tuntia 7 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua Horta, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Horta 1 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Velas satamasta klo 07:15. Viimeinen laiva Horta lähtee Velas satamasta klo 22:40.

Keskimääräinen hinta Velas - Horta-lauttaristeilylle.
18 €
Lauttojen hintaluokka Velas Horta (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 18 €
Keskimääräinen ylitysaika Velas - Horta
2 tuntia 7 min
Ensimmäisen Horta menevän lautan lähtöaika
07:15
Viimeisen lautan lähtöaika Horta
22:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Horta
00:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Horta
23:50

Mitkä yhtiöt liikennöivät Velas ja Horta välillä?

Jos haluat matkustaa Velas ja Horta välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Velas Horta
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Velas-Horta -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Velas ja Horta välillä. Atlanticoline liikennöi Velas Horta 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 40 min. Lisätietoja Atlanticolineistä
1 tuntia 40 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Velas? Mihin laivat saapuvat Horta?

Lähtösatama Velas

Atlanticoline lautat lähtevät Horta seuraavista Velas satamista:

Velas
Kartta

Saapumissatama Horta

Atlanticoline alukset saapuvat Horta seuraavista satamista:

Horta
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika