Velas
Matkusta suoraan Praia da Vitoria lautta
Praia da Vitoria
Katso hinnat

Miten päästä Velas Praia da Vitoria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Velas Praia da Vitoria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Velas Praia da Vitoria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Velas Praia da Vitoria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Velas Praia da Vitoria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Velas Praia da Vitoria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Velas Praia da Vitoria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Velas Praia da Vitoria lauttatietoa

Lähtösatama
Velas
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Praia da Vitoria
Portugali
Azorit
Etäisyys
99 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Velas ja Praia da Vitoria välillä?

Jos haluat matkustaa Velas ja Praia da Vitoria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Velas Praia da Vitoria
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Velas-Praia da Vitoria -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Velas ja Praia da Vitoria välillä. Atlanticoline liikennöi Velas Praia da Vitoria 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Atlanticolineistä
5 tuntia 50 min
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Velas? Mihin laivat saapuvat Praia da Vitoria?

Lähtösatama Velas

Atlanticoline lautat lähtevät Praia da Vitoria seuraavista Velas satamista:

Velas
Kartta

Saapumissatama Praia da Vitoria

Atlanticoline alukset saapuvat Praia da Vitoria seuraavista satamista:

Praia da Vitoria
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika