Venetsia
Matkusta suoraan Umag lautta, kimppakyytiä, bussi
Umag
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Umag lautalla ?

Etsitkö täydellistä Venetsia Umag lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Venetsia Umag on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Venetsia Umag voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Venetsia Umag -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises , hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Venetsia Umag -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Venetsia Umag sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Venetsia Umag lauttatietoa

Lähtösatama
Venetsia
Italia
Veneto
Saapumissatama
Umag
Kroatia
Istria
Etäisyys
92 km
Lauttayhtiöt
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Venetsia Umag: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Venetsia Umag, lippujen hinnat vaihtelevat 84 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 84 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Venetsia - Umag, on 84 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Venetsia - Umag on 3 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 30 min saapua Umag, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Umag 3 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Venetsia - Umag-lauttaristeilylle.
84 €
Lauttojen hintaluokka Venetsia Umag (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
84 € - 84 €
Keskimääräinen ylitysaika Venetsia - Umag
3 tuntia 30 min
Ensimmäisen Umag menevän lautan lähtöaika
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Umag
20:00

Miksi ottaa lautta Venetsia Umag?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Venetsia Umag kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Umag. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Venetsia Umag on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines lautalla Venetsia ja Umag välisen 92 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Venetsia-Umag risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Venetsia Umag. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Venetsia-Umag-risteilyllä Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises lautalla sinulla on Venetsia-Umag-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Venetsia Umag perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Venetsia, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Umag lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Venetsia ja Umag välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Venetsia ja Umag välillä?

Jos haluat matkustaa Venetsia ja Umag välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Commodore Cruises  Venetsia Umag
Commodore Cruises
Commodore Cruises on Monacossa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa risteilyjä Välimerellä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Umag -hintoja ja varata Commodore Cruises in lipun Venetsia ja Umag välillä. Lisätietoja Commodore Cruises istä
Atlas Kompas Venetsia Umag
Atlas Kompas
Atlas Kompas harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Kroatia, mukaan lukien lauttaliikenne Venetsia ja Umag satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Umag -hintoja ja varata Atlas Kompasin lipun Venetsia ja Umag välillä. Atlas Kompas liikennöi Venetsia Umag 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Atlas Kompasistä
3 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Venezia Lines Venetsia Umag
Venezia Lines
Venezia Lines on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Venetsian ja Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Umag -hintoja ja varata Venezia Linesin lipun Venetsia ja Umag välillä. Venezia Lines liikennöi Venetsia Umag 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Venezia Linesistä
2 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Venetsia? Mihin laivat saapuvat Umag?

Lähtösatama Venetsia

Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines lautat lähtevät Umag seuraavista Venetsia satamista:

Venezia Tronchetto
Kartta

Saapumissatama Umag

Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises alukset saapuvat Umag seuraavista satamista:

Umag
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Venetsia Umag, Venetsia ja Umag välisen 92 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Venetsia ja Umag välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Commodore Cruises , Atlas Kompas ja Venezia Lines). Tällä hetkellä Venetsia ja Umag välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Venetsia-Umag liikennöi 3 lauttayhtiötä: Commodore Cruises , Atlas Kompas ja Venezia Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises .

Vertaa ennen varausta Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Venetsia Umag -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Venetsia ja Umag välisen matkan aikana matkustat 92 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Venetsia Umag, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 84 € - 84 €. Havaitsemamme keskihinta oli 84 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia klo 16:30 kohti Umag.

Kokemuksesi Venetsia Umag -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Venetsia ja Umag välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Venetsia ja laivasta poistumisesta Umag. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Venetsia ja Umag.

Laivaan nousu Venetsia

Ennen kuin lähdet Venetsia Umag -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Venetsia satamaan / Sinun kannattaa saapua Venetsia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises -yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Venetsia ja Umag väliselle reitille. / Mene Venetsia lauttaterminaalin Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises :n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Umag menevään lauttaan nouseminen / Varo Venetsia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Venetsia ja Umag välisellä lautalla

Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises :n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Umag on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Umag tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Umag satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Umag satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Umag satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Venetsia Umag mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Umag.
  • Umag on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Umag läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Umag alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika