Ventotene
Matkusta suoraan Formia lautta
Formia
Katso hinnat

Miten päästä Ventotene Formia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ventotene Formia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ventotene Formia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ventotene Formia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ventotene Formia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Laziomar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ventotene Formia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Laziomar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ventotene Formia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ventotene Formia lauttatietoa

Lähtösatama
Ventotene
Italia
Ponti-saaret
Saapumissatama
Formia
Italia
Latium
Etäisyys
52 km
Lauttayhtiöt
Laziomar
Ylitysten tiheys
12 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ventotene ja Formia välillä?

Jos haluat matkustaa Ventotene ja Formia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Laziomar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Laziomar Ventotene Formia
Laziomar
Laziomar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ventotene ja Formia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ventotene-Formia -hintoja ja varata Laziomarin lipun Ventotene ja Formia välillä. Laziomar liikennöi Ventotene Formia 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Laziomaristä
2 tuntia
12 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ventotene? Mihin laivat saapuvat Formia?

Lähtösatama Ventotene

Laziomar lautat lähtevät Formia seuraavista Ventotene satamista:

Ventotene
Kartta

Saapumissatama Formia

Laziomar alukset saapuvat Formia seuraavista satamista:

Formia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika