Vibo Valentia
Matkusta suoraan Panarea lautta
Panarea
Katso hinnat

Miten päästä Vibo Valentia Panarea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vibo Valentia Panarea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vibo Valentia Panarea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vibo Valentia Panarea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vibo Valentia Panarea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vibo Valentia Panarea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vibo Valentia Panarea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vibo Valentia Panarea lauttatietoa

Lähtösatama
Vibo Valentia
Italia
Calabria
Saapumissatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
89 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vibo Valentia Panarea: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vibo Valentia Panarea, lippujen hinnat vaihtelevat 34 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 34 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vibo Valentia - Panarea, on 34 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vibo Valentia - Panarea on 2 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 5 min saapua Panarea, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Panarea 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vibo Valentia satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Vibo Valentia - Panarea-lauttaristeilylle.
34 €
Lauttojen hintaluokka Vibo Valentia Panarea (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
34 € - 34 €
Keskimääräinen ylitysaika Vibo Valentia - Panarea
2 tuntia 5 min
Ensimmäisen Panarea menevän lautan lähtöaika
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
18:05

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vibo Valentia ja Panarea välillä?

Jos haluat matkustaa Vibo Valentia ja Panarea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Vibo Valentia Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vibo Valentia-Panarea -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Vibo Valentia ja Panarea välillä. Liberty Lines liikennöi Vibo Valentia Panarea 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Liberty Linesistä
2 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Vibo Valentia? Mihin laivat saapuvat Panarea?

Lähtösatama Vibo Valentia

Liberty Lines lautat lähtevät Panarea seuraavista Vibo Valentia satamista:

Vibo Valentia
Kartta

Saapumissatama Panarea

Liberty Lines alukset saapuvat Panarea seuraavista satamista:

Panarea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika