Vieste
Matkusta suoraan San Domino lautta
San Domino
Katso hinnat

Miten päästä Vieste San Domino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vieste San Domino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vieste San Domino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vieste San Domino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vieste San Domino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vieste San Domino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vieste San Domino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vieste San Domino lauttatietoa

Lähtösatama
Vieste
Italia
Apulia
Saapumissatama
San Domino
Italia
Apulia
Etäisyys
62 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vieste San Domino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vieste San Domino, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 24 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vieste - San Domino, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vieste - San Domino on 2 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua San Domino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat San Domino 2 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vieste satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva San Domino lähtee Vieste satamasta klo 09:30.

Keskimääräinen hinta Vieste - San Domino-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Vieste San Domino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 24 €
Keskimääräinen ylitysaika Vieste - San Domino
2 tuntia 20 min
Ensimmäisen San Domino menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika San Domino
09:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
10:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
11:50

Miksi ottaa lautta Vieste San Domino?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vieste San Domino kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä San Domino. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vieste San Domino on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä San Domino tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Vieste-San Domino-risteilyllä Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo lautalla sinulla on Vieste-San Domino-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Vieste voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi San Domino täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Vieste San Domino perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Vieste, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. San Domino lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Vieste ja San Domino välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vieste ja San Domino välillä?

Jos haluat matkustaa Vieste ja San Domino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Vieste San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Vieste-San Domino -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Vieste ja San Domino välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Vieste San Domino 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
1 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
MS&G Vieste San Domino
MS&G
MS&G harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Vieste ja San Domino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vieste-San Domino -hintoja ja varata MS&Gin lipun Vieste ja San Domino välillä. Lisätietoja MS&Gistä
Gruppo Armatori Garganici Vieste San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Vieste ja San Domino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vieste-San Domino -hintoja ja varata Gruppo Armatori Garganiciin lipun Vieste ja San Domino välillä. Lisätietoja Gruppo Armatori Garganiciistä

Mistä lähtevät lautat Vieste? Mihin laivat saapuvat San Domino?

Lähtösatama Vieste

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici lautat lähtevät San Domino seuraavista Vieste satamista:

Vieste
Kartta

Saapumissatama San Domino

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat San Domino seuraavista satamista:

Parco Nazionale del Gargano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vieste San Domino, Vieste ja San Domino välisen 62 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vieste ja San Domino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici). Tällä hetkellä Vieste ja San Domino välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Vieste-San Domino liikennöi 3 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Vieste San Domino -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Vieste ja San Domino välisen matkan aikana matkustat 62 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Vieste San Domino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 24 €. Havaitsemamme keskihinta oli 24 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Vieste klo 08:30 kohti San Domino.

Viimeinen lautta San Domino lähtee Vieste yleensä klo 09:30.

Koe Vieste ja San Domino välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Vieste ja San Domino välillä olisi. Jotta voisit uppoutua NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Vieste ja laivasta poistumisesta San Domino. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Vieste ja San Domino.

Laivaan nousu Vieste

Ennen kuin lähdet Vieste San Domino -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Vieste satamassa / Sinun kannattaa saapua Vieste satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Vieste ja San Domino väliselle reitille. / Vieste esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n lipunmyyntitiskillä Vieste lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • San Domino menevään lauttaan nouseminen / Varo Vieste lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Vieste ja San Domino välinen risteily: laivalla...

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

San Domino on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta San Domino:

  • Lautta saapuu San Domino satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi San Domino satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Vieste San Domino mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista San Domino.
  • San Domino on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois San Domino. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja San Domino odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika