Vigo
Matkusta suoraan Illas Cíes lautta
Illas Cíes
Katso hinnat

Miten päästä Vigo Illas Cíes lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vigo Illas Cíes lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vigo Illas Cíes on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vigo Illas Cíes voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vigo Illas Cíes -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vigo Illas Cíes -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vigo Illas Cíes sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vigo Illas Cíes lauttatietoa

Lähtösatama
Vigo
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Illas Cíes
Espanja
Galicia
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
14 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Vigo Illas Cíes?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vigo Illas Cíes kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Illas Cíes. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vigo Illas Cíes on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Mar de Ons tai Naviera Nabia henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Vigo, siihen asti, kun se lähtee Illas Cíes. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Vigo ja Illas Cíes välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Mar de Ons tai Naviera Nabia laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lepo hytissä
Vaikka Vigo ja Illas Cíes välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vigo ja Illas Cíes välillä?

Jos haluat matkustaa Vigo ja Illas Cíes välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Vigo Illas Cíes
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Vigo-Illas Cíes -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Vigo ja Illas Cíes välillä. Mar de Ons liikennöi Vigo Illas Cíes 9 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
50 min
9 ylitystä päivässä
Naviera Nabia Vigo Illas Cíes
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Vigo ja Illas Cíes satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vigo-Illas Cíes -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Vigo ja Illas Cíes välillä. Naviera Nabia liikennöi Vigo Illas Cíes 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
50 min
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Vigo? Mihin laivat saapuvat Illas Cíes?

Lähtösatama Vigo

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Illas Cíes seuraavista Vigo satamista:

Vigo
Kartta

Saapumissatama Illas Cíes

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Illas Cíes seuraavista satamista:

Cies Islands
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vigo Illas Cíes, Vigo ja Illas Cíes välisen 14 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vigo ja Illas Cíes välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Vigo ja Illas Cíes välillä on 14 ylitystä päivässä.

Reitillä Vigo-Illas Cíes liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Vigo ja Illas Cíes välisen matkan aikana matkustat 14 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika