Volos
Matkusta suoraan Alonnisos lautta
Alonnisos
Katso hinnat

Miten päästä Volos Alonnisos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Volos Alonnisos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Volos Alonnisos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Volos Alonnisos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Volos Alonnisos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Volos Alonnisos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Volos Alonnisos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Volos Alonnisos lauttatietoa

Lähtösatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Saapumissatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
88 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Volos Alonnisos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Volos Alonnisos, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 206 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Volos - Alonnisos, on 92 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Volos - Alonnisos on 4 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia saapua Alonnisos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alonnisos 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Volos satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Alonnisos lähtee Volos satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Volos - Alonnisos-lauttaristeilylle.
92 €
Lauttojen hintaluokka Volos Alonnisos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 206 €
Keskimääräinen ylitysaika Volos - Alonnisos
4 tuntia 22 min
Ensimmäisen Alonnisos menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Alonnisos
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
11:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
17:05

Miksi ottaa lautta Volos Alonnisos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Volos Alonnisos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alonnisos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Volos Alonnisos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Volos ja Alonnisos välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Alonnisos täynnä energiaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Volos ja Alonnisos väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Alonnisos saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Alonnisos saapumiseen asti.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Volos Alonnisos valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Volos ja Alonnisos välillä?

Jos haluat matkustaa Volos ja Alonnisos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Volos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Volos-Alonnisos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Volos ja Alonnisos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Volos Alonnisos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
3 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa
Sea Jets Volos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Volos-Alonnisos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Volos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Volos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Volos-Alonnisos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Volos ja Alonnisos välillä. Anes Ferries liikennöi Volos Alonnisos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
5 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Volos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Volos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Volos-Alonnisos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Volos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Volos? Mihin laivat saapuvat Alonnisos?

Lähtösatama Volos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Alonnisos seuraavista Volos satamista:

Volos
Kartta

Saapumissatama Alonnisos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Alonnisos seuraavista satamista:

Alonissos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Volos Alonnisos, Volos ja Alonnisos välisen 88 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Volos ja Alonnisos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Volos ja Alonnisos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Volos-Alonnisos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Volos Alonnisos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Volos ja Alonnisos välisen matkan aikana matkustat 88 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Volos Alonnisos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 206 €. Havaitsemamme keskihinta oli 92 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Volos klo 07:30 kohti Alonnisos.

Viimeinen lautta Alonnisos lähtee Volos yleensä klo 14:00.

Millainen on Volos ja Alonnisos välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Volos ja Alonnisos välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Volos Alonnisos -risteilyllä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Volos laivaan noususta Alonnisos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Volos ja Alonnisos.

Lähtö Volos lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Volos Alonnisos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Volos satamassa / Volos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Volos ja Alonnisos väliselle reitille. / Etsi Volos lauttaterminaalissa Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Alonnisos menevään laivaan nouseminen / Volos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Volos ja Alonnisos välisellä lautalla

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Alonnisos, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Alonnisos:

  • Alonnisos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Alonnisos satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Volos Alonnisos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alonnisos.
  • Alonnisos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Alonnisos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Alonnisos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika