Volos
Matkusta suoraan Loutraki lautta
Loutraki
Katso hinnat

Miten päästä Volos Loutraki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Volos Loutraki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Volos Loutraki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Volos Loutraki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Volos Loutraki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Volos Loutraki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Volos Loutraki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Volos Loutraki lauttatietoa

Lähtösatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Saapumissatama
Loutraki
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
63 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Volos Loutraki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Volos Loutraki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Loutraki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Volos Loutraki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Hellenic Seaways tai Anes Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Volos, siihen asti, kun se lähtee Loutraki. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Hellenic Seaways tai Anes Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Volos ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Loutraki. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Loutraki niin nopeasti!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Volos satamasta Loutraki, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Volos ja Loutraki välillä?

Jos haluat matkustaa Volos ja Loutraki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Volos Loutraki
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Volos-Loutraki -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Volos ja Loutraki välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Anes Ferries Volos Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Volos-Loutraki -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Volos ja Loutraki välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Volos? Mihin laivat saapuvat Loutraki?

Lähtösatama Volos

Hellenic Seaways tai Anes Ferries lautat lähtevät Loutraki seuraavista Volos satamista:

Volos
Kartta

Saapumissatama Loutraki

Anes Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Loutraki seuraavista satamista:

Glossa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Volos-Loutraki liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Anes Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Anes Ferries.

Volos ja Loutraki välisen matkan aikana matkustat 63 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika