Volos
Matkusta suoraan Skopelos lautta
Skopelos
Katso hinnat

Miten päästä Volos Skopelos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Volos Skopelos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Volos Skopelos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Volos Skopelos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Volos Skopelos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Volos Skopelos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Volos Skopelos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Volos Skopelos lauttatietoa

Lähtösatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Saapumissatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
73 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Volos Skopelos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Volos Skopelos, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 200 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Volos - Skopelos, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Volos - Skopelos on 3 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 15 min saapua Skopelos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Skopelos 2 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Volos satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Skopelos lähtee Volos satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Volos - Skopelos-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Volos Skopelos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 200 €
Keskimääräinen ylitysaika Volos - Skopelos
3 tuntia 30 min
Ensimmäisen Skopelos menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Skopelos
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
11:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
16:35

Miksi ottaa lautta Volos Skopelos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Volos Skopelos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Skopelos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Volos Skopelos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Volos ja Skopelos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Volos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Skopelos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Volos ja Skopelos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Volos Skopelos. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Volos-Skopelos-risteilyllä Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Volos-Skopelos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Volos Skopelos lauttamatka on päinvastainen! Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Skopelos stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Volos ja Skopelos välillä?

Jos haluat matkustaa Volos ja Skopelos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Volos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Volos-Skopelos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Volos ja Skopelos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Volos Skopelos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 50 min
14 ylitystä viikossa
Sea Jets Volos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Volos-Skopelos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Volos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Volos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Volos-Skopelos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Volos ja Skopelos välillä. Anes Ferries liikennöi Volos Skopelos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
4 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Volos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Volos ja Skopelos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Volos-Skopelos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Volos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Volos? Mihin laivat saapuvat Skopelos?

Lähtösatama Volos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Skopelos seuraavista Volos satamista:

Volos
Kartta

Saapumissatama Skopelos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Skopelos seuraavista satamista:

Skopelos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Volos Skopelos, Volos ja Skopelos välisen 73 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Volos ja Skopelos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Volos ja Skopelos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Volos-Skopelos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Volos Skopelos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Volos ja Skopelos välisen matkan aikana matkustat 73 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Volos Skopelos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 200 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Volos klo 07:30 kohti Skopelos.

Viimeinen lautta Skopelos lähtee Volos yleensä klo 14:00.

Koe Volos ja Skopelos välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Volos ja Skopelos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Volos tapahtuvasta laivaan noususta Skopelos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Volos ja Skopelos.

Laivaan nousu Volos

Ennen kuin lähdet Volos Skopelos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Volos satamaan / Sinun tulee saapua Volos lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Volos ja Skopelos väliselle reitille. / Mene Volos lauttaterminaalin Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Skopelos menevään lauttaan nouseminen / Volos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Volos ja Skopelos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Skopelos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Skopelos:

  • Lähestyminen Skopelos satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Skopelos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Skopelos satamaan.
  • Skopelos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Skopelos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Skopelos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika