Vulcano
Matkusta suoraan Filicudi lautta
Filicudi
Katso hinnat

Miten päästä Vulcano Filicudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vulcano Filicudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vulcano Filicudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vulcano Filicudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vulcano Filicudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vulcano Filicudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vulcano Filicudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vulcano Filicudi lauttatietoa

Lähtösatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Filicudi
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
37 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vulcano Filicudi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vulcano Filicudi, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 93 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vulcano - Filicudi, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vulcano - Filicudi on 2 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 15 min saapua Filicudi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Filicudi 1 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vulcano satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Filicudi lähtee Vulcano satamasta klo 14:25.

Keskimääräinen hinta Vulcano - Filicudi-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Vulcano Filicudi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 93 €
Keskimääräinen ylitysaika Vulcano - Filicudi
2 tuntia 22 min
Ensimmäisen Filicudi menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Filicudi
14:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Filicudi
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Filicudi
15:50

Miksi ottaa lautta Vulcano Filicudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vulcano Filicudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Filicudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vulcano Filicudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Vulcano Filicudi valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Vulcano Filicudi lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Liberty Lines tai Siremar liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Filicudi varmasti jo levänneenä.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Vulcano Filicudi täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Filicudi poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vulcano ja Filicudi välillä?

Jos haluat matkustaa Vulcano ja Filicudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Vulcano Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vulcano-Filicudi -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Vulcano ja Filicudi välillä. Liberty Lines liikennöi Vulcano Filicudi 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä
Siremar Vulcano Filicudi
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vulcano-Filicudi -hintoja ja varata Siremarin lipun Vulcano ja Filicudi välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Vulcano? Mihin laivat saapuvat Filicudi?

Lähtösatama Vulcano

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Filicudi seuraavista Vulcano satamista:

Vulcano
Kartta

Saapumissatama Filicudi

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Filicudi seuraavista satamista:

Filicudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vulcano Filicudi, Vulcano ja Filicudi välisen 37 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vulcano ja Filicudi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Vulcano ja Filicudi välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Vulcano-Filicudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Vulcano ja Filicudi välisen matkan aikana matkustat 37 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Vulcano Filicudi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 93 €. Havaitsemamme keskihinta oli 38 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Vulcano klo 07:30 kohti Filicudi.

Viimeinen lautta Filicudi lähtee Vulcano yleensä klo 14:25.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika