Vulcano
Matkusta suoraan Lipari lautta
Lipari
Katso hinnat

Miten päästä Vulcano Lipari lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vulcano Lipari lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vulcano Lipari on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vulcano Lipari voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vulcano Lipari -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vulcano Lipari -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vulcano Lipari sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vulcano Lipari lauttatietoa

Lähtösatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
6 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
16 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vulcano Lipari: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vulcano Lipari, lippujen hinnat vaihtelevat 5 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 60 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vulcano - Lipari, on 21 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vulcano - Lipari on 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 25 min saapua Lipari, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lipari 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vulcano satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Lipari lähtee Vulcano satamasta klo 19:05.

Keskimääräinen hinta Vulcano - Lipari-lauttaristeilylle.
21 €
Lauttojen hintaluokka Vulcano Lipari (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
5 € - 60 €
Keskimääräinen ylitysaika Vulcano - Lipari
18 min
Ensimmäisen Lipari menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Lipari
19:05
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
07:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
19:30

Miksi ottaa lautta Vulcano Lipari?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vulcano Lipari kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lipari. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vulcano Lipari on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Vulcano ja Lipari välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Vulcano, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Vulcano ja Lipari välisen lauttamatkan pitkään.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Vulcano ja Lipari välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lipari täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Liberty Lines tai Siremar lauttaan Vulcano, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Lipari saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vulcano ja Lipari välillä?

Jos haluat matkustaa Vulcano ja Lipari välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Vulcano Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vulcano-Lipari -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Vulcano ja Lipari välillä. Liberty Lines liikennöi Vulcano Lipari 16 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
16 ylitystä päivässä
Siremar Vulcano Lipari
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vulcano-Lipari -hintoja ja varata Siremarin lipun Vulcano ja Lipari välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Vulcano? Mihin laivat saapuvat Lipari?

Lähtösatama Vulcano

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Lipari seuraavista Vulcano satamista:

Vulcano
Kartta

Saapumissatama Lipari

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Lipari seuraavista satamista:

Lipari
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vulcano Lipari, Vulcano ja Lipari välisen 6 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vulcano ja Lipari välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Vulcano ja Lipari välillä on 16 ylitystä päivässä.

Reitillä Vulcano-Lipari liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Vulcano ja Lipari välisen matkan aikana matkustat 6 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Vulcano Lipari, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 5 € - 60 €. Havaitsemamme keskihinta oli 21 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Vulcano klo 07:30 kohti Lipari.

Viimeinen lautta Lipari lähtee Vulcano yleensä klo 19:05.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika