Vulcano
Matkusta suoraan Reggio Calabria lautta
Reggio Calabria
Katso hinnat

Miten päästä Vulcano Reggio Calabria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vulcano Reggio Calabria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vulcano Reggio Calabria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vulcano Reggio Calabria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vulcano Reggio Calabria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vulcano Reggio Calabria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vulcano Reggio Calabria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vulcano Reggio Calabria lauttatietoa

Lähtösatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Reggio Calabria
Italia
Calabria
Etäisyys
69 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vulcano ja Reggio Calabria välillä?

Jos haluat matkustaa Vulcano ja Reggio Calabria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Vulcano Reggio Calabria
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Vulcano-Reggio Calabria -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Vulcano ja Reggio Calabria välillä. Lisätietoja Liberty Linesistä

Mistä lähtevät lautat Vulcano? Mihin laivat saapuvat Reggio Calabria?

Lähtösatama Vulcano

Liberty Lines lautat lähtevät Reggio Calabria seuraavista Vulcano satamista:

Vulcano
Kartta

Saapumissatama Reggio Calabria

Liberty Lines alukset saapuvat Reggio Calabria seuraavista satamista:

Reggio di Calabria
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika