Matkustaminen lautalla Weymouth Bretagne

Matkustaminen lautalla Weymouth Bretagne on erinomainen valinta! Weymouth Bretagne -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Condor Ferries), jotka palvelevat Saint-Malo ja Weymouth satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Weymouth Bretagne -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Condor Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Weymouth Bretagne luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Ranska
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Weymouth Bretagne lauttareitit

Etsitkö lauttaa Weymouth - Bretagne? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Weymouth ja Bretagne välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Condor Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Weymouth tai Saint-Malo käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Weymouth Bretagne -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Condor Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Weymouth ja Bretagne välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Weymouth Bretagne - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Weymouth paikkaan Bretagne

Bretagne: Saapuminen lautalla paikasta Weymouth ja alueen tutkiminen

Saint-Malo:
Aloita tutustuminen Bretagneen Saint-Malon upeasta muurien ympäröimästä kaupungista. Kävele valleilla ja ihaile henkeäsalpaavia merinäköaloja. Eksy vanhan kaupungin mukulakivikaduille ja tutustu viehättäviin putiikkeihin, kalaravintoloihin ja perinteisiin crêperies-ravintoloihin. Älä unohda vierailla Château de Saint-Malossa, joka on kaupungin symboli.

Smaragdirannikko:
Ota Saint-Malosta tie Smaragdirannikolle. Hienojen hiekkarantojen, piilossa olevien poukamien ja jyrkkien kallioiden kauneus häikäisee sinut. Muista pysähtyä Dinardissa, tyylikkäässä rantalomakohteessa, jossa on kauniita huviloita ja vehreitä puutarhoja. Jatka matkaa Pointe du Grouinille, joka on poikkeuksellinen luontokohde, josta on panoraamanäkymät merelle.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None