Ydra
Matkusta suoraan Spetses lautta
Spetses
Katso hinnat

Miten päästä Ydra Spetses lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ydra Spetses lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ydra Spetses on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ydra Spetses voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ydra Spetses -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Alpha Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ydra Spetses -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Alpha Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ydra Spetses sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ydra Spetses lauttatietoa

Lähtösatama
Ydra
Kreikka
Saapumissatama
Spetses
Kreikka
Attica
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ydra Spetses: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ydra Spetses, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 16 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ydra - Spetses, on 16 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ydra - Spetses on 39 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Spetses, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Spetses 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ydra satamasta klo 10:15. Viimeinen laiva Spetses lähtee Ydra satamasta klo 17:45.

Keskimääräinen hinta Ydra - Spetses-lauttaristeilylle.
16 €
Lauttojen hintaluokka Ydra Spetses (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 16 €
Keskimääräinen ylitysaika Ydra - Spetses
39 min
Ensimmäisen Spetses menevän lautan lähtöaika
10:15
Viimeisen lautan lähtöaika Spetses
17:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Spetses
10:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Spetses
18:20

Miksi ottaa lautta Ydra Spetses?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ydra Spetses kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Spetses. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ydra Spetses on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Ydra Spetses on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Ydra-Spetses-risteilyllä Alpha Lines tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Ydra-Spetses-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Ydra Spetses perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ydra, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Spetses lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Ydra ja Spetses välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Ydra ja Spetses väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ydra ja Spetses välillä?

Jos haluat matkustaa Ydra ja Spetses välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Alpha Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Ydra Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Ydra-Spetses -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Ydra ja Spetses välillä. Hellenic Seaways liikennöi Ydra Spetses 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
30 min
5 ylitystä päivässä
Alpha Lines Ydra Spetses
Alpha Lines
Alpha Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ydra ja Spetses satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ydra-Spetses -hintoja ja varata Alpha Linesin lipun Ydra ja Spetses välillä. Lisätietoja Alpha Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ydra? Mihin laivat saapuvat Spetses?

Lähtösatama Ydra

Hellenic Seaways tai Alpha Lines lautat lähtevät Spetses seuraavista Ydra satamista:

Port of Ydra
Kartta

Saapumissatama Spetses

Alpha Lines tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Spetses seuraavista satamista:

Spetses
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ydra Spetses, Ydra ja Spetses välisen 29 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ydra ja Spetses välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Alpha Lines). Tällä hetkellä Ydra ja Spetses välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Ydra-Spetses liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Alpha Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Ydra ja Spetses välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ydra Spetses, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 16 €. Havaitsemamme keskihinta oli 16 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ydra klo 10:15 kohti Spetses.

Viimeinen lautta Spetses lähtee Ydra yleensä klo 17:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika