Matkustaminen lautalla Ystad Puola

Matkustaminen lautalla Ystad Puola on erinomainen valinta! Ystad Puola -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Polferries tai Unity Line), jotka palvelevat Swinoujscie ja Ystad satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Ystad Puola -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Polferries ja Unity Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 5 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Ystad-Puola-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Ystad Puola luvuilla

Maat
Ruotsi
Puola
Ylitysten määrä
5 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Ystad Puola lauttareitit

Etsitkö lauttaa Ystad - Puola? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Ystad ja Puola välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Unity Line tai Polferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Ystad tai Swinoujscie käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Ystad Puola -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Polferries tai Unity Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Ystad ja Puola välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Ystad Puola - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Ystad paikkaan Puola

Puola: Lauttamatka ja maan löytäminen

Yksi Puolan lauttamatkan tärkeimmistä nähtävyyksistä on Gdanskin satama, joka sijaitsee Itämeren rannalla. Tämä historiallinen satama on ollut avainasemassa koko Puolan historian ajan, ja se on ihanteellinen lähtökohta Gdanskin kaupunkiin tutustumiselle. Vierailijat voivat vaeltaa vanhan kaupungin mukulakivikaduilla ja ihailla historiallisten rakennusten vaikuttavaa arkkitehtuuria. Gdanskin satamasta on myös lauttayhteys Ruotsiin, joten vierailijat voivat tutustua kahteen maahan yhdellä matkalla.

Gdynian satama, joka sijaitsee niin ikään Itämeren rannalla, on toinen tärkeä portti lauttamatkustamiseen Puolassa. Sieltä on hyvät yhteydet Gdanskin kaupunkiin, ja sieltä on säännölliset yhteydet Ruotsiin ja Suomeen. Matkustajat voivat siis yhdistää lauttamatkansa vierailuun Pohjoismaissa, mikä tuo matkakokemukseen uuden ulottuvuuden.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None