Zakynthos
Matkusta suoraan Kyllini lautta
Kyllini
Katso hinnat

Miten päästä Zakynthos Kyllini lautalla ?

Etsitkö täydellistä Zakynthos Kyllini lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Zakynthos Kyllini on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Zakynthos Kyllini voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Zakynthos Kyllini -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Zakynthos Kyllini -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Zakynthos Kyllini sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Zakynthos Kyllini lauttatietoa

Lähtösatama
Zakynthos
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Etäisyys
24 km
Lauttayhtiöt
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Zakynthos Kyllini: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Zakynthos Kyllini, lippujen hinnat vaihtelevat 13 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 64 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Zakynthos - Kyllini, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Zakynthos - Kyllini on 1 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Kyllini, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kyllini 1 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Zakynthos satamasta klo 05:30. Viimeinen laiva Kyllini lähtee Zakynthos satamasta klo 19:30.

Keskimääräinen hinta Zakynthos - Kyllini-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Zakynthos Kyllini (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
13 € - 64 €
Keskimääräinen ylitysaika Zakynthos - Kyllini
1 tuntia 15 min
Ensimmäisen Kyllini menevän lautan lähtöaika
05:30
Viimeisen lautan lähtöaika Kyllini
19:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kyllini
06:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kyllini
20:45

Miksi ottaa lautta Zakynthos Kyllini?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Zakynthos Kyllini kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kyllini. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Zakynthos Kyllini on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Zakynthos ja Kyllini välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Zakynthos ja Kyllini välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Zakynthos Kyllini lauttamatka on päinvastainen! Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Kyllini stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Zakynthos ja Kyllini välillä?

Jos haluat matkustaa Zakynthos ja Kyllini välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionan Ferries Zakynthos Kyllini
Ionan Ferries
Ionan Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Zakynthos ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Zakynthos-Kyllini -hintoja ja varata Ionan Ferriesin lipun Zakynthos ja Kyllini välillä. Lisätietoja Ionan Ferriesistä
Ionian Group Zakynthos Kyllini
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Zakynthos ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Zakynthos-Kyllini -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Zakynthos ja Kyllini välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä
Kefalonian Lines Zakynthos Kyllini
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Zakynthos ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Zakynthos-Kyllini -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Zakynthos ja Kyllini välillä. Kefalonian Lines liikennöi Zakynthos Kyllini 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Kefalonian Linesistä
1 tuntia
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Zakynthos? Mihin laivat saapuvat Kyllini?

Lähtösatama Zakynthos

Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines lautat lähtevät Kyllini seuraavista Zakynthos satamista:

Zakynthos
Kartta

Saapumissatama Kyllini

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries alukset saapuvat Kyllini seuraavista satamista:

Kyllini
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Zakynthos Kyllini, Zakynthos ja Kyllini välisen 24 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Zakynthos ja Kyllini välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines). Tällä hetkellä Zakynthos ja Kyllini välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Zakynthos-Kyllini liikennöi 3 lauttayhtiötä: Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Vertaa ennen varausta Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Zakynthos Kyllini -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Zakynthos ja Kyllini välisen matkan aikana matkustat 24 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Zakynthos Kyllini, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 13 € - 64 €. Havaitsemamme keskihinta oli 38 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Zakynthos klo 05:30 kohti Kyllini.

Viimeinen lautta Kyllini lähtee Zakynthos yleensä klo 19:30.

Koe Zakynthos ja Kyllini välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Zakynthos ja Kyllini välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Zakynthos tapahtuvasta laivaan noususta Kyllini tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Zakynthos ja Kyllini.

Laivaan nousu Zakynthos

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Zakynthos Kyllini -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Zakynthos satamassa / Zakynthos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Zakynthos ja Kyllini väliselle reitille. / Zakynthos esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n lipunmyyntitiskillä Zakynthos lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kyllini menevään lauttaan nouseminen / Zakynthos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Zakynthos ja Kyllini välisellä lautalla

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Kyllini

Tässä on tietoa Kyllini tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kyllini satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Kyllini ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kyllini satamaan.
  • Kyllini on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kyllini läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kyllini odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika